Nyitókép: Christophe Gateau/dpa via AP

 

Az omikron variáns okozta kedvezőtlen járványhelyzet miatt a légitársaságok az egyes járataik korlátozását jelentették be januártól – tájékoztatott a pozsonyi M. R. Štefánik repülőtér. Az utasoknak azt tanácsolják, hogy kísérjék figyelemmel az egyes légitársaságok weboldalát, ahol a legaktuálisabb járatkínálatot teszik közzé.

 

A Ryanair 2022. január 10-től 31-ig, azaz három héten keresztül több járatát is leállítja. Ide tartoznak a Pozsonyból Brüsszelbe, Szalonikibe, Bolognába, Milánóba, Máltára, Lvivbe, Birminghambe, Leeds Bradfordba és a Manchesterbe közlekedő járatok. Egyúttal az utolsó három januári hétben redukálja a Dublinba és a London-Stanstedbe tartó járatokat, amelyeket heti kétszer fogja működtetni.

 

 hirdetes_810x300  

A Ryanair többi, Koppenhágába, Eindhovenbe, Lanzarotéba, Rómába és Kijevbe tartó járatai az eredeti repülési menetrend szerint fognak közlekedni.

 

A Ryanair légitársaság azt ígérte, hogy az új évben átértékeli a februárra és márciusra vonatkozó helyzetet, és amennyiben a helyzet javulni fog, hamarabb visszatérnek az eredeti kínálatukhoz.

 

A járatkínálatát a WizzAir légitársaság is csökkenteni fogja. A bulgáriai Szófiába csak január 3-án, 7-én és március 29-én fog járatot indítani, Szkopjébe pedig január 11-én és március 5-én.

 

A Kijev-Zhulianyba tartó járat jelenleg hétfőnként és péntekenként egész januárban, februárban és márciusban nyitva áll. A WizzAir Lvivbe tartó járata január 10-től július 5-ig ideiglenesen megszűnik.

 

Az Odesszába tartó járat március 29-től lesz nyitva, míg a London-Lutonba tartó járatokat január 9-től március 27-ig felfüggesztik.

 

SITA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!