Nyitókép: Kornányhivatal videó (reprofoto)

 

A kormány az újkori Szlovákia eddigi történetének legnehezebb időszakát éli. Az első naptól fogva a koronavírus-járvánnyal, gazdasági válsággal, energetikai válsággal, ma pedig már az ukrajnai háborúval vagyunk kénytelenek szembesülni

 

– fogalmazott a Körképnek küldött videójában Eduard Heger. A szlovák miniszterelnök elmondta, hogy a kormány ennek ellenére pozitív változásokat kínál. Példaként az egészségügyi reformot és a nemzeti parkok reformját említette, hozzátéve, hogy a parlament ezekben a napokban tárgyal az igazságszolgátatás és a felsőoktatás reformjáról is.

 

„Nagyon örülök, hogy e súlyos válságok ellenére, mellyel az egész ország szembesül, sikereket könyvelünk el Szlovákia megtisztítása terén is”

 

– mondta Heger, aki köszönetet mondott minden tisztességes rendőrnek, ügyésznek és bírónak, akiknek köszönhetően eredményeről lehet beszámolni.

 hirdetes_810x300  

 

A kormányfő ígéretet tett arra, hogy a kormány továbbra is felelősségteljes döntéseket hoz, a történelem helyes oldalán áll, a megfelelő értékeket vallja, mint a szabadság, a demokrácia, vagy a jogállam, melyeket a továbbiakban is védelmezni fogják nemcsak Szlovákiában, hanem Európában is.

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!