Vilmos
 • HUF: 401.37
 • USD: 1.06
 • 19 °C
 • 33 °C

Hirdetés (X)

Belföld

Eduard Heger: Fico egy gerinctelen manipulátor. Pellegrinivel együtt úgy viselkednek, mint az orosz ügynökök

Az S300-as légvédelmi rendszer egy ernyő, amely az ukrán civil lakosságot védi.

Nyitókép: Facebook/Eduard Heger (Screenshot)

 

Keményen bírálta Eduard Heger kormányfő Robert Ficot és Peter Pellegrinit a pozsonyi reptéren tartott sajtótájékoztatóján. Heger azt mondta, hogy mind Fico, mind Pellegrini orosz ügynökökként viselkednek, így már az sem lepné meg, ha kiderülne: Moszkva pénzeli őket. Szerinte ha tehetnék, mindketten kis szovjet zászlócskákkal üdvözölnék a bevonuló orosz katonákat.

 

Heger gerinctelen „manipulátor par excellence”-nek nevezte Ficot, aki hazaárulásról beszél az S300-as rendszer elajándékozása kapcsán, miközben egymást érik a kirándulós botrányai.

 

Felszólította Ficot és Pellegrinit, hogy utazzanak el Ukrajnába, és tekintsék meg a bucsai mészárlás helyszínét, mielőtt hazaárulásról beszélnek.

 

Az S300-as légvédelmi rendszer átadását érintve Heger aláhúzta: Szlovákia érdeke segíteni az ukránoknak. Ezzel az ajándékkal Szlovákia ernyőt adott Ukrajna kezébe, hogy megvédje a civil lakosságot a további szenvedéstől. A kramatorszki pályaudvar elleni rakétatámadás ugyanis világosan megmutatta, hogy a civilek a célpontok. Épp ezért is volt szükség ennek a tisztán védelmi fegyvernek az átadására.

 

Eduard Heger azt is elmondta, hogy Szlovákia mindent megtesz azért, hogy Ukrajna mihamarabb megkapja az EU-tagjelölti státuszt. Ez, mint mondta, Szlovákia érdeke is.

 

„Ukrajna a szomszédunk és a barátunk. És egy barátnak nem fordítunk hátat a bajban.”

 

– tette hozzá. Egyben azt közölte, hogy Ukrajna már 2024-ben az Európai Unió tagja szeretne lenni, és ezen cél érdekében az ukrán állam minden reformot kész végrehajtani.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Kósa Zoltán
2022. ápr. 09. 14:06

Utazzanak el, nézzék meg, és gondolkozzanak el azon, amit látnak. Nem, nem barát és igen szonszéd. Nem, nem értünk egyet a háborúval, de igen ki akarunk maradni belőle. (Aki pedig máshogyan gondolkozik, az ne másokat oktasson, hanem maszkács fel és jó szelet, irány Ukrajna, én inkább maradok be..ari idehaza.)

  Petike
  2022. ápr. 09. 21:18

  Zoltán ha 30 évvel fiatalabb lennék mennék .

   Kósa Zoltán
   2022. ápr. 10. 06:41

   szerencsés utat ..., ha 30 évvel fiatalabb lennék újra ezt az életet szeretnén választanám, manapság pedig inkább az unokáimmal szeretnék foglalkozni...

   Kósa Zoltán
   2022. ápr. 10. 06:43

   szerencsés utat ..., ha 30 évvel fiatalabb lennék újra ezt az életet választanám, manapság pedig inkább az unokáimmal szeretnék foglalkozni...

Dzsoni
2022. ápr. 09. 23:32

Fico a múlt, Pellegrini a jövő, Heger meg egy senki. Ukrajna nincs többé, valami más lesz, s akik képviselik, se lesznek, valaki más lesz.

  Petike
  2022. ápr. 10. 06:37

  kifelejtetted hogy Oroszország pedig év végen államcsod elott fog állni és ha leállítjuk a gázt és az olaj behozatalt akkor egyenesen véguk.Se Kinaba se Indiába nincsenek vezetíkek megépitésukre pedig a ruszkiknak nincs pénzuk.India Is behúzta a farkát mert az USA és Anglia de Japán is megfenyegették ha probál uzltelni a ruszkikkal akkor ugyanolyan szankciok várják Ot is.A G 7 már régen eldontotte hogy kinyírja a ruszkikat erre mérget vehetsz.Apropo Pellegrini valyon ki is fog vele koaliciora lépni mert az OLANO aSaS a Sme rodina a Progressziv Szlovákia és a KDH is kizárták a koalíciot veluk.Tán a Szovetséggel Ok nem zárták ki.

Béla
2022. ápr. 11. 08:58

Sajnos vagy a Putyin, vagy LBTQ, buzik az óvodákban s iskolákban, sem ,,anya sem apa,, sem család csak libernyák fajtalankidás.... Hát ezek közül gyermekeink és unokáink érdekében, inkább Putyin.... Az Ukránok sajnos egy fasiszta alvilági maffiózó nemzet, totális durva népcsoport... Még annyit, mekkora összeggel segítették már az Ukrán oligarchák a ,,testvéreket,, a menekülteket? Hallott már valaki ijen hírt?

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Hirdetés (X)

Kövessen minket