Nyitókép: PZ SR Fb-oldala

 

Nem akármilyen autós üldözést rögzített a rendőrségi kamera. Két, egymástól függetlenül Magyarországról érkező furgonra lett figyelmes a hatóság, melyek közül az egyikben egy török sofőr és magyar kísérője ült, a két gépkocsiban pedig összesen 35 illegális migráns próbált nyugatra jutni.

 

A riasztás az éjjeli órákban 02.25-kor érkezett a magyar kollégáktól, akik egy menekülő Peugeot Boxerre hívták fel a szlovák rendőrök figyelmét. A furgont a magyar rendőrség gépkocsijai üldözték. A határon átlépve csatlakoztak hozzájuk szlovák kollégáik is, hogy közös erővel állítsák meg az illegális migránsokat szállító járművet.

 

 hirdetes_300x300  

 

Az alábbi, több mint 5 perces felvételen az látszik, ahogy a Peugeot Boxer nagy sebességgel cikázik az úttesten, többször nekicsapódik a szalagkorlátnak, majd lassít, és a kinyitott ajtón keresztül több migráns próbál elmenekülni. Természetesen, a rendőrök ott loholtak a nyomukban.

 

 

Ezt megelőzően a Dunacsúny-Rajka határátkelőn áthaladva Oroszvár, majd a Dolnozemská utca felé vették útjukat. Ott sikerült megállítani őket a rendőröknek, miután kilőtték az egyik gépkocsi kerekét.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!