Nyitókép: facebook.com/OLANO

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, szerdán reggel nem sikerült megnyitni a parlament ülését, mivel azt az ellenzék – beleértve az SaS-t is – blokkolta. Richard Sulík csodálkozását fejezte ki amiatt, hogy a koalíció képviselői nem keresték őt, hogy tárgyaljanak, az OĽaNO azonban cáfolta a liberális pártvezér szavait, szerintük Sulík nem mondott igazat.

 

Michal Šipoš, az OĽaNO frakcióvezetője sajtótájékoztatón kritizálta az ellenzék obsturkcióját, amiért „az energiaválság és a nehéz idők idején” blokkolják a parlamenti munkát. Állítása szerint többször is kereste az SaS képviselőit, hogy üljenek le tárgyalni, így nem igaz Sulík állítása arról, hogy nem keresték őket.

 

Elmondása szerint Anna Zemanovát, az SaS frakcióvezetőjét például kedden kereste. Zemanová akkor azt kérte, hogy szerdán reggel keresse őt újra, szerda reggel végül azt kérte, hogy sajtótájékoztatójuk után, 11 órakor telefonáljon rá Šipoš.

 

 hirdetes_300x300  

„Ma az ellenzéki kollégáink a Smerből, a Hlasból, az extrémisták és sajnos az SaS is úgy döntöttek, hogy nem dolgoznak és obstrukcióval paralizálják a parlamentet annak ellenére, hogy ott ültek a teremben”

 

mondta Šipoš azzal, hogy ennek ellenére még egyszer meghívják az SaS-es kollégiáikat, hogy dolgozzanak és üljenek tárgyalóasztalhoz.

 

Az OĽaNO frakcióvezetője úgy véli, hogy az ő szavait bizonyítja az is, hogy sajtótájékoztatójuk előtt felhívta őt Richard Sulík azzal, hogy hallotta, szeretnének tárgyalni velük.

 

Nem sikerült megnyitni a parlament ülését, Sulík meglepődött, hogy nem tárgyalt vele a koalíció

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!