Korábbi SaS-es és most-hidas politikusok is dolgoznak Nicholsonová új pártján - Körkép.sk
Ágota, Ingrid
  • HUF: 388.38
  • USD: 1.08
  • -4 °C
  • 3 °C
Belföld

Korábbi SaS-es és most-hidas politikusok is dolgoznak Nicholsonová új pártján

Középpártként határozzák meg magukat.

Nyitókép: tasr – jaroslav novák

 

Lucia Ďuriš Nicholsonová EP-képviselő új politikai projekten dolgozik néhány hónapja. A politikus szerint a párt vagy mozgalom csak akkor jön majd létre, ha biztos lesz abban, hogy reális alternatívát kínál.

 

Ďuriš Nicholsonová a TASR-nek elmondta, hogy a projektben jelenleg mintegy 70-en vesznek részt, köztük például Jozef Mihál korábbi SaS-es és Ravasz Ábel korábbi most-hidas politikusok.

 

“Az új politikai projekten már néhány hónapja dolgozunk, de arról, hogy politikai pártként vagy mozgalomként létrejön-e, csak akkor döntünk, ha biztosak leszünk abban, hogy nem egy újabb politikai planktonról van szó, hanem reális alternatíváról a csalódott és frusztrált választók számára, akik ma nem tudnak kire szavazni”

 

SJE Nyílt nap

mondta Ďuriš Nicholsonová azzal, hogy két számjegyű eredményt céloznak meg és kormánypártként képzelik el formációjukat.

 

A korábbi SaS-es képviselő azt is elárulta, hogy középre pozicionálják magukat. A projektben jelenleg mintegy 70-en vesznek részt, köztük tudósok, vállalkozók, orvosok, tanárok, jogállamisági és szociális ügyi szakértők.

 

“Megemlíteném Jozef Mihált, Ravasz Ábelt és még másokat, akiket el szeretnénk kezdeni bemutatni a nyilvánosságnak, ha itt lesz az ideje”

 

tette hozzá Ďuriš Nicholsonová.

 

Az együttműködés formájáról tárgyalnak a parlamenten kívüli ODS párt vezetőjével, Pavol Mackoval és további szubjektumokkal.

 

Ďuriš Nicholsonová 2021-ben lépett ki az SaS-ből, azután, hogy az európai pénzalapok kapcsán konfliktusba keveredett Veronika Remišovával.

 

teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket