Nyitókép: TASR

 

A pozsonyi rendőrakadémián egy oktató kiképzés közben meglőtt egy elsőéves hallgatót. A diáklányt sérülésekkel szállították kórházba. A hírt Lucia Kurilovská, az akadémia rektora is megerősítette a TASR-nek.

 

„A képzés keretében, amelyet a diákok szabadidejükben végezhetnek el, egy olyan sajnálatos eset történt, melynek során az oktató lelőtt egy diáklányt” – mondta Kurilovská a TASR-nek. Elmondása szerint azonnal a helyszínre hívták a mentőket és a rendőrséget.

 

„Megerősíthetem, hogy mentőt küldtünk a sérült nő megsegítésére, a mentősök ellátták őt és kórházba szállították” – mondta Alena Krčová, a Sürgősségi Orvosi Szolgálat Operatív Központjának szóvivője.

 hirdetes_300x300  

 

Eva Kliská, a Pozsonyi Egyetemi Kórház szóvivője a TASR-nek megerősítette, hogy szerda délután lőtt sebekkel rendelkező személyt vettek fel a kórházba. „Az ügy érzékenysége miatt nem adhatunk ki további információkat” – tette hozzá.

 

„Mivel a helyszínen előzetes intézkedéseket hajtanak végre a helyzet megfelelő tisztázása érdekében, a jelenlegi szakaszban nem lehet részletesebb tájékoztatást adni” – mondta a TASR-nek Jana Šimunková, a Pozsonyi Kerületi Rendőrség szóvivője.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!