Nyitókép: agel

 

Március hónapot a nőknek és az ő egészségüknek szenteleik az AGELLAB laboratóriumaiban. A „Nő egészsége” speciális vizsgálati csomag kedvezményes áron ad választ a nőknek arra a kérdésre, hogy rendben van-e általános egészségügyi állapotuk. A vizsgálat ajándékba is adható hölgyismerőseinknek.

 

A nők a mindennapok szuperhősei. Pályájukat sikerül összeegyeztetniük a családról és a háztartásról való gondoskodással, de csak ritkán szánnak időt magukra. Azonban még a szuperhősnőknek is gondolniuk kell az egészségükre!

 

Márciusban, a nőknek szentelt hónapban, szánjon időt önmagára és vegyen részt egy laboratóriumi vizsgálaton, mely kielemzi egészségi állapotát!

 

 hirdetes_300x300  

„Az AGELLAB ‘Nő egészsége’ csomag átfogó vizsgálata azoknak a harminc év feletti nőknek szól, akik szeretnének áttekintést kapni általános egészségi állapotukról. A vér-, vizelet- és székletmintából szakszerűen elemezhetünk számos olyan mutatót, amelyek később a keringési rendszerben, a vesékben, a májban, a pajzsmirigyben vagy a csontszerkezetben bekövetkezett változásokra utalhatnak”

 

hívja fel a figyelmet az AGELLAB laboratóriumi osztályának igazgatója, Ing. Elena Gaboňová.

 

Agel

 

A vizsgálat során elemzik a vérképet, a hasnyálmirigy, a vese és a máj működését, ill. a cukor-, zsír-, pajzsmirigyhormon- és ásványianyag-értékeket. Emellett a laboratórium közelebbről megvizsgálja a székletben való vér esetleges előfordulását, a csontok anyagcseréjét és azt is megvizsgálja, hogy van-e rejtett gyulladás a szervezetben.

 

Sok betegség a stressz hatására jelentkezik, mások az életkorral vagy az életmóddal jönnek. Ráadásul már régen nem igaz, hogy a női és a férfi test ugyanolyan. A kutatások ismételten megerősítik, hogy a nem nemcsak azt befolyásolja, hogy milyen betegségek fordulnak elő a betegnél, hanem azt is, hogy milyen formában.

 

Emellett az ösztrogén hormon számos betegség kialakulásától is megvédi a nőket, ezért a szív- és érrendszeri betegségeket gyakran csak a menopauza beálltával diagnosztizálják a nőknél. A terhesség is jelentős hatással van a női szervezetre, ezért nem szabad félvállról venni a fontos ásványi anyagok elvesztését.

 

„Az életkor előrehaladtával a nőknél egyre gyakrabban jelentkeznek és diagnosztizálnak szív- és érrendszeri betegségeket, cukorbetegséget, nőgyógyászati problémákat és rákot. Mindannyiuk számára rendkívül fontos a megelőzés és a hozzá kapcsolódó korai diagnózis, amely megfordíthatja a betegség lefolyását és lehetőséget ad a kíméletesebb kezelés igénybevételére, amely jelentősen javítja a nők életminőségét”

 

összegezte Ing. Elena Gaboňová.

 

Agel

 

Ha Ön nem a tucat ajándékok híve, akkor (nem csak) nőnap alkalmából megfelelő ajándék lehet, ha partnerének, lánytestvérének vagy édesanyjának a „Nő egészsége” speciális laboratóriumi vizsgálatot ajándékozza. A vizsgálati csomag március végéig csökkentett, 56 eurós áron elérhető az AGELLAB-nál.

 

Körkép.sk/Agel-sajtóközlemény

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!