Nyitókép: arriva.sk

 

A húsvéti ünnepek alatt a szlovákiai Arriva társaság az elővárosi és városi közlekedést is biztosítja az ünnepnapokon és szünidőben érvényes menetrend szerint. Az Arriva felhívta az utasok figyelmét arra, hogy figyeljék az egyes járatok száma alatti jelzéseket.

 

„A húsvéti ünnepek az iskolai szüneteket és munkaszüneti napokat hoznak magukkal, így az Arriva buszjáratainak kínálata évről évre kevesebb utashoz igazodik”

 

– mondta Peter Stach, az Arriva szlovákiai szóvivője.

 

Nagypénteken (április 7.), valamint húsvétvasárnaptól (árpilis 9.) húsvéthétfőig (április 10.) a járatok a vasárnapi és az államilag elismert ünnepnapok szerint közlekednek. Szombaton (április 8-án) az autóbuszok az év bármely más szombatjához hasonlóan hétvégi üzemmódban közlekednek.

 hirdetes_300x300  

 

Az iskolai szünetben csütörtökön (április 6.) és kedden (április 11.) a városi és elővárosi közlekedési vonalakat ünnepi üzemmódban vehetik igénybe az utasok. Azok a járatok, amelyek iskolaszünetben nem közlekednek, a menetrendben 10-es számmal vannak jelölve, míg a 11-es szám azokat a járatokat jelöli, amelyek csak az iskolai szünetben közlekednek.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!