Nyitókép: ZSSK

 

A Szlovák Vasúttársaság (ZSSK) a húsvéti ünnepek alatt 18 vonattal erősíti a vonatforgalmat, köztük hat expresszel és 12 gyorsvonattal Pozsony, valamint Kelet- és Közép-Szlovákia között.

 

A legnagyobb keresztény ünnep közeledtével évről évre megnövekszik az utasforgalom. A nemzeti szolgáltató ezért húsvétkor ismét megerősíti a személyszállítást.

 

Nagycsütörtökön négy vonatot (két expresszt és két gyorsvonat), nagypénteken öt gyorsvonatot, húsvéthétfőn pedig – amikor a közlekedés iránt várhatóan a legnagyobb lesz az érdeklődés – hét vonatot (három expresszt és négy gyorsvonatot) indít a Szlovák Vasúttársaság.

hirdetes_starlux810x300

 

A ZSSK célja ezzel a főváros, valamint a Kelet- és Közép-Szlovákia közötti összeköttetés erősítése. A legforgalmasabb vonatokon az átlagos foglaltság jelenleg 72% körül mozog.

 

Az erősítő járatok indulási időpontja a ZSSK honlapján található. Az ebben az időszakban megnövekedett utazási érdeklődés miatt a nemzeti fuvarozó azt javasolja az utasoknak, hogy az úti okmányokat előre szerezzék be. Ugyanakkor a személyes kényelem érdekében a helyjegy megvásárlását javasolja, bár a legtöbb ZSSK vonatra nem kötelező a helyjegy megvásárlása.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!