Nyitókép: Facebook – Polícia SR Košický kraj

 

Tragikus közlekedési baleset történt péntek reggel a Nagymihályi járásban (Michalovce) található Vásárhely (Trhovište) és Pazdics (Pozdišovce) községek közötti úton. A tűzoltóság kassai regionális igazgatóságának műveleti tisztje megerősítette, hogy a helyszínen egy autóbusz és egy személygépkocsi ütközött össze. A balesetben egy ember meghalt, három gyermek megsérült – ők a buszban ültek.

 

A Kassai Kerületi Rendőrkapitányság tájékoztatása szerint a súlyos közlekedési baleset dokumentálása miatt az 1/19-es állami utat mindkét irányban lezárták. Jana Mésarová rendőrségi szóvivő hozzátette, hogy a baleset körülményeit még vizsgálják, egyelőre annyit tudni, hogy egy személygépkocsi frontálisan ütközött egy 11 utast szállító menetrend szerinti autóbusszal.

 

Alena Krčová, a Szlovák Mentőszolgálat Operatív Központjának szóvivője azt mondta, hogy a helyszínen három személy sérült meg. Közülük kettőt a mentők ellátást követően kórházba szállítottak, a harmadikat a helyszínen ellátták. A személygépkocsi fiatal sofőrje az ütközésben életveszélyes sérüléseket szenvedett, életét nem tudták megmenteni.

 hirdetes_810x300  

 

Teraz.sk nyomán

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!