Nyitókép: SITA-kollázs

 

Boris Kollár, a parlament és a Sme rodina elnöke a mozgalma elleni célzott antikampánynak látja azt a büntetőfeljelentést, amit volt élettársa, Barbora Richterová tett. Richterová levelet küldött mind a 150 parlamenti képviselőnek, amelyben azt írja, büntetőfeljelentést tesz egy ismeretlen tettes ellen, mert félti az életét, ugyanis egy autó követi.

 

Több állami rendszámot is felsorolt, mondván, hogy szerinte a Szlovák Információs Szolgálatról van szó. A parlament elnöke határozottan visszautasította, hogy megfigyeltetné Richterovát.

 

„Ez csak azoknak az embereknek a politikai harca, akik mögötte állnak, és tönkre akarnak minket tenni ezen a konfliktuson keresztül. Nézzék csak meg, ki finanszírozza őt (Richterovát – szerk. megj.), ki vett neki egy Mercedest”

 

 hirdetes_300x300  

– jelentette ki Kollár. Újságírói kérdésére, miszerint ez a személy Zoroslav Kollár-e, azt válaszolta, hogy „nagyon lehetséges”.

 

Beismerte, hogy felpofozta Richterovát

 

Kollár két gyermekének édesanyja ugyanakkor a képviselőknek írt levelében leír egy 2012-es esetet is, amelynek során – elmondása szerint – Kollár Boris eszméletlenre verte. A vitára Kollár házában, a floridai Miamiban került sor Robert Vittek futballista és akkori felesége, Patrícia Vitteková jelenlétében.

 

Kollár beismerte, hogy megpofozta Richterovát. Elmondása szerint azután vesztette el a fejét, miután látta, hogy Richterová a fiukat, Arturt, aki akkor még totyogó baba volt, „áthajította a nappalin”. „Lepattant a zsámolyról, és a falnak esett. Ha az a zsámoly nem lett volna ott, megölte volna” – mondta Boris Kollár a sajtótájékoztatón. Hozzátette, először a gyereket mentették, majd amikor látták, hogy él, elborult az agya, és lekevert néhány pofont Richterovának.

 

Hozzátette, Richterovának nem volt szüksége semmilyen orvosi kezelésre. Mint mondta, még soha egyetlen nővel sem tett ilyet, és ma már szégyelli magát, ugyanakkor nem tudja garantálni, hogy nem tenné meg még egyszer, ha megismétlődne egy ilyen helyzet. A sajtótájékoztatón Patrícia Vitteková is megszólalt, aki megerősítette Kollár verzióját.

 

Richterová elutasítja Kollár állításait

 

Mint Kollár elmondta, Richterová hosszú ideje nem hízelgő megjegyzéseket tesz róla a közösségi oldalon közzétett bejegyzéseiben, miközben a mocskolódásba bevonja a Sme rodinát is.

 

„Minden alkalommal, amikor szavazóinkhoz fordul, meggyalázza pártunkat. Kíváncsi vagyok, hogy a tartásdíj összege körüli harcról van-e szó, amikor 3000 eurót kap két gyerek után, vagy rágalmazásról és kampányról van szó ellenem és Sme rodina ellen”

 

– zárta szavait.

 

Richterová Kollár sajtótájékoztatója után egy videót tett közzé a közösségi oldalán, ahol visszautasította állításait. „Nem vagyok része a Sme rodina párt elleni politikai antikampánynak. Boris Kollár hazudik, és nagyon sajnálom, hogy Patrícia Vittekovát is meggyőzte a hazugságról” – jelentette ki. Állítása szerint Zoroslav Kollárnak ehhez semmi köze. Ugyanakkor visszautasította azokat az állításokat, amelyek szerint fiát elhajította volna, mondván, hogy csak erőszakkal adta Kollár kezébe.

 

SITA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!