Nyitókép: Körkép.sk

 

Frissítve: 10.28 Saját gyengeségének, felkészületlenségének beismerését is jelenti az a megfutamodás, amelyet a vegyespárt vezetője, Solymos László és Simon Zsolt produkált.

 

A magyarok megosztásával létrejött, mára az 1 százalékot sem elérő, nemzetárulókkal teli Modrí–Most, illetve Simon Zsolt hosszú nevű pártja jobbnak látta, ha inkább menekülőre fogja a napról napra népszerűbb Szövetség-Aliancia színeiben induló politikus, Gyimesi Györggyel szemben.

 

 hirdetes_300x300  

A három párt képviselőinek vitáját a JOJ televízió szerette volna képernyőre tűzni. Sikertelenül. Az eredeti forgatókönyv szerint Forró Krisztián lett volna a Szövetség részéről meghívva, ő azonban a párt határozata értelmében, miszerint magyar a magyarral a Szövetség tagjai részéről nem áll le vitázni, nem élt a lehetőséggel. Felajánlották azonban vitapartnernek Gyimesi Györgyöt, aki nem párttag.

 

Amire Simon Zsolt és Solymos László azonnal megijedt. Információink szerint a JOJ televízió ugyan megpróbálta kivitelezni a Forró–Gyimesi cserét az adás kedvéért, de hamarosan kiderült, hogy Gyimesi elől úgy Simon, mint Solymos is megfutamodott. Gyimesi György így végül ellenfél nélkül maradt.

 

 

Hiába, ha nem a progresszív, liberális, a Szövetséggel szemben inkább Simonék és a Most ideológiáját támogató Napunk–Új Szó–Bumm–Pátria rádió–Paraméter a kivitelező, a vegyespárti nemzetárulók inkább megfutamodnak.

 

A parlamenti választásokat szeptember 30-án tartják. A Szövetség-Aliancia 18-as listájának utolsó, 149. helyén találjuk majd Gyimesit.

 

Frirrítve: A Magyar Fórum Körképen megjelent pontosítása szerint Simon Zsolt elfogadta, hogy a Szövetség részéről nem Forró, hanem Gyimesi szerepelne a vitában. Az egyedüli személy, aki megfutamodott, az elmondásuk szerint Solymos László (Most2023) volt

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 14 olvasónak tetszik ez a cikk.