Nyitókép: mti

 

A rendőrség október 28. és november 2. között országszerte nagyobb létszámban lesz jelen az utakon. A közúti közlekedés biztonságosságának és folyamatosságának fenntartása, valamint a temetők környékén a személy- és vagyonvédelem biztosítása lesz a fő feladatuk.

 

Az esetleges közúti kihágásokat az érvényben lévő törvények szerint büntetik majd, a közrend megzavarását az esetek kiértékelése alapján, adekvált intézkedések foganatosítása révén fogják kezelni.

 

A rendőrség idén is felhívja a temetőket látogatók figyelmét arra, hogy ne hagyjanak táskát, telefont, pénztárcát vagy egyéb értékes vagyontárgyakat autóikban. A parkolás során úgy kell eljárni, hogy azzal ne akadályozzák a többi közlekedőt, vagy a tömegközlekedést.

 

 hirdetes_300x300  

A gyalogosokat arra figyelmeztetik, hogy saját biztonságuk érdekében viseljenek fényvisszaverőt, a biciklisek pedig védősisakot is.

 

„A kivilágítatlan gyalogos vagy biciklis az utakon veszélybe sodorja saját életét. A világos ruházat és fényvisszaverő elemek használata növeli a biztonságot”

 

figyelmeztet a rendőrség.

 

teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.