Nyitókép: SITA

 

Hétfőn megkezdődött az őszi szünet az általános és középiskolások számára. Ez az idei tanév első vakációja. November 2-án, csütörtökön térnek vissza az iskolába.

 

Az őszi szünet után karácsonykor ismét pihenhetnek az iskolások. A karácsonyi szünet előtti utolsó tanítási nap december 22-e, péntek. A következő év január 8-án, hétfőn kezdik újra a tanulást.

 

 hirdetes_300x300  

A Besztercebánya, Zsolna és Trencsén megye diákjai február 19-től 23-ig töltik a tavaszi szünetet. Őket a kassai és az eperjesi diákok követik, akik február 26-tól március 1-jéig pihennek. Pozsony, Nyitra és Nagyszombat megye tanulói március 4. és 8. között élvezhetik a tavaszi tanításmentes napokat.

 

A nyári szünet előtt a diákok a húsvéti szünetben kapnak ismét tanítási szünetet, mely március 28-tól április 2-ig tart. Április 3-án, szerdán térnek vissza az iskolapadokba.

 

Erőfeszítéseik jutalmaként nyáron két hónap szabadságot kapnak az iskolások, mely július 1-kétől szeptember 1-jéig tart. A tanítási szünetek menetrendje elérhető a Szlovák Köztársaság Oktatási, Tudományos, Kutatási és Sportminisztériumának honlapján.

 

teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!