Nyitókép: sita

 

Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) belügyminiszter pénteken kinevezte országos rendőrfőkapitánynak Ľubomír Solákot.

 

„Meggyőződésem, hogy Solák úr lesz a megfelelő ember a rendőrség élén, fenntartja a törvényt, az igazságosságot és az egyszerű rendőrök partnere lesz. Elképzeléssel érkezik a rendőrségen belüli helyzet megnyugtatására, ugyanaz a nézetünk, hogy a törvény mindenkire egyformán vonatkozik.”

 

közölte Matúš Šutaj Eštok.

 

A rendőrfőkapitány a miniszter szerint kész megoldani minden problémát, amelyekkel a rendőrség küzd, legyen szó hosszútávú személyi gondokról, a rendőrök felszerelésének bebiztosításáról, vagy épp a rendőrőrsök infrastruktúrájának problémájáról.

 hirdetes_300x300  

 

Solák számára elsőrendű, hogy a rendőrség minőségileg teljesítse feladatait a lakosság biztonságának biztosítása közben, és hogy a rendőrök szolgálat közben mindig a törvény alapján járjanak el a politikai vagy személyes nézet belekeverése nélkül.

 

„Minden egyes rendőr számára igyekezni fogok igényes feltételeket kialakítani, a következő időszak kihívása főleg a rendőrségen belüli aluldimenzionáltság problémájának megoldása lesz, és a rendőrök megtartása a kötelékben”

 

Soláknak 25 évnyi szolgálati gyakorlata van a rendőrségben, ahol fokozatosan több pozíciót is betöltött, köztük vezető pozíciókat is. Az új rendőrfőkapitány a belügy közlése szerint teljes mértékben teljesíti a törvény szabta feltételeket arra, hogy irányíthassa a rendőri erőket.

 

teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!