Nyitókép: SITA

 

Andrej Danko ellentámadásba lendült.

 

Nem büntetést, hanem megrovást kaptak azok a rendőrök, akik Andrej Danko, a Szlovák Nemzeti Párt elnökének és a parlament alelnökének közlekedési balesetét vizsgálták. Danko állítja, autóbalesete ügye körül sok a demagógia. Hozzátette, normál körülmények között, ha hétköznapi emberről lenne szó, egy héten belül kivizsgálták volna a balesetet, és pénzbírságot szabnak ki a sofőrre.

 

 hirdetes_810x300  

„Most megállapították, hogy a közlekedési lámpa működőképes, legfeljebb elhajlott. Fontos volt a személyemmel kapcsolatos botrányokozás, az egészet bűncselekményként vizsgálták. Nem ismerem az eljárás részleteit. Amennyire tudom, beleértve a médiát is, senki nem kapott semmilyen büntetést. Ha nem Andrej Dankoról lett volna szó, egy héten belül lekerül az asztalról az egész”

 

– mondta a JOJ 24  tévéműsorában.

 

Egyúttal elmondta, hogy pert készít a Szlovákia mozgalom vezetője Igor Matovič és a Szabadság és Szolidaritás Párt elnöke, Richard Sulík ellen, valamint a „rágalmazó” és „nevét beszennyező” média ellen. Danko hangsúlyozta, hogy káreseményről van szó, ezért is hagyta el a helyszínt.

 

Jövő héten fejeződhet be Andrej Danek, az Országgyűlés alelnöke közlekedési balesetének nyomozása.

 

SITA

Megosztás:
Címkék: Andrej Danko

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!