Nyitókép: SITA/AP/WBN-kollázs

 

A szlovákiai polgárok összesen több mint kétmillió euróért fogadtak az elnökválasztás eredményeire a Fortuna fogadóirodánál. Az öt évvel ezelőtti elnökválasztáshoz képest ez háromszoros növekedést jelent. Az emberek leggyakrabban a választás végső győztesére fogadtak – számolt be a Fortuna hétfőn.

 

„Peter Pellegrini győzelmére közel 900 000 eurót tettek fel az emberek, míg Ivan Korčok esetében ez több mint 500 000 euró volt“ –  magyarázta Tarek Yacoob, a Fortuna fogadóirodájának munkatársa.

 

A tippelők jobban hittek Peter Pellegrini győzelmében, amikor fogadtak. Győzelmére az első fordulóban több mint 5200 szelvényen fogadtak, összesen 380 ezer euró értékben. Ivan Korčok győzelmére 4500 tipp érkezett, összesen több mint 320 000 euróért.

 hirdetes_810x300  

 

A legnagyobb téteket közvetlenül a második forduló előtt tették. „A két legmagasabb, 10 000 eurós és csaknem 8 000 eurós tét alig néhány órával a második forduló kezdete előtt érkezett. Az ügyfelek mindkét esetben Ivan Korčok győzelmében hittek, de reményeik nem váltak be“ – magyarázta Yacoob.

 

A sikeres fogadók több ezer eurót nyertek. A legnagyobb győzelem még az első fordulóban született, amikor az egyik ügyfél több mint 72 000 eurót nyert, ugyanis helyesen tippelte meg az első kör győztesét. A második forduló után a legmagasabb, 11 400 eurós nyereményt az a tippelő vihette haza, aki Peter Pellegrini győzelmét jósolta meg.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!