Hirdetés (X)

Denník N

Hunčík Péter: Orbán-hatás

(…) Garri Kasparov egy beszélgetés során Orbánt orosz ügynöknek nevezte, és arra figyelmeztetett, hogy ma Magyarországon oroszok által manipulált híreket terjeszt a média. Most pedig ehhez létrejött egy centralizált médiabirodalom. Ez már valóban ijesztő.

 

A Fidesz pár éve alatt átvette az oktatási rendszer felett az irányítást. Meglapította a Klebelsberg Központot, ami az összes állami iskolát irányítja az országban. Egységesen! Két évnyi húzd meg ereszd meg után kidobta az országból a CEU-t, amit Soros György alapított. (…) Orbán nyilván nem szenvedheti, hogy ellenségei saját országában tanuljanak. (És erre a veszélyre barátja, maga Putyin figyelemztette. A CEU-nak ugyanis sok orosz hallgatója van, akik visszatérve szülőhazájukba demokratikus ideológiákkal fertőzik meg a békés orosz nemzetet.)

 

(…) És ne feledkezzünk meg a kultúrharcról sem. A kulturális kommandók árgus szemekkel figyelik a színházak, mozik és kulturális intézmények műsorfüzeteit, és fellépnek a „liberális-bolsevista anomáliákkal” szemben. Az egyik legjelentősebb 20. századi költőről már megtudták, hogy alkoholista volt és zsidóbérenc, akit a magyar nemzet ellenségei vásároltak meg.

 

(…) Az Orbán-jelenség megjelenéséhez nagyban hozzájárult az Európai Unió és az USA lezser álláspontja a demokrácia kiüresedésével szemben. Például a Sargentini-jelentés jelentős változásokat hozhatott volna, és jelzésértékkel bírhatott volna a többi populista számára. De a Fidesz esetleges távozása igencsak meggyengítette volna az Európai Néppártot, ezért Orbánt csak kicsit megrótták, ahelyett, hogy kizárták volna a frakcióból és hogy rámutattak volna a számláján lévő milliárdokra (A szakértők szerint a magyar gazdaságot csak az uniós dotációk viszik előre.)

 

(…) Nagyon érdekes, hogy Orbán befolyása milyen hatással van a kisebbségi magyarokra. Az etnikai pártok, akik 2010-óta élesen támadták a többségi nemzet pártjait, ma Orbán utasítására hallgatnak, mert a Fidesz most nem akar újabb frontot nyitni. Először az Unióval akar számot vetni.

 

Az már meg sem lep, hogy egy olyan régi ősellenség, mint az SNS Orbán mellett tört pálcát, végülis a párt képviselői számára Orbán követendő példaként jelent meg, akivel együtt akarnak dolgozni. Azért, mert az Unió megaláz minket, állandóan ellenőrizni és diktálni akar – mondja Hrnko, Danko és, sajnos, Sulík is.

 

Egyszer csak kiderült, hogy a közismert nacionalista vezetők nem is igazán rasszisták, hanem egyszerű karrier-nacionalisták, akik aszerint táncolnak, hogy ki fizeti meg őket. (…)

 

Denník N, Orbánov efekt

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Csemez László
2018. dec. 30. 17:28

Csak hazudjál fiam,hazudjál.Őseid is ezt tették és látod mi lett belőle.Te tartod magad magyarnak?Ki volt nálatok magyar:egér,vagy patkány? Nem szégyelled magad orvos létedre hazug fikciókat irkálsz.Azt hiszed az emberek hülyék? Nem kellesz nekik - elit!

Csémy Ernő
2019. jan. 01. 16:09

Ez az újságcikk megrendelésre készült .Tudom , hogy a doktor úr vegyes nemzetiségű családból való,de nem hülye !

Mihályi Molnár László
2019. jan. 01. 18:21

és egyesek, akik kilógtak nyugatra, majd valamilyen módon mégis hazajöhettek (STB) és egyetemi felvételt is nyerhettek, ahol kábszereket árulhattak, most zagyvaságokat hablatyolva fertőzik a felvidéki magyar közvélekedést... de érdekes, és azért fizeti őket a Cionista Világmaffia, hogy Magyarországot lejárassák, és beteljesedjék az, amit 1909-ben elterveztek, hogy a feldarabolás után a közepe nem tehet mást, csak önként behódol a Pénz Urai előtt. Hála a kiváló magyar államférfinak, Hothy MIklósnak, ez akkor nem valósult meg !!!! Azóta több kísérlet is történt, de MOST sem jött be! Mindig közbe jön valami akadály, és ez a pusztulásra ítélt nép még mindig nem veszett el !!!! Még Huncikokkal sem sikerül szétrohasztani! Ezért ez az arrogáns, komplexusokkal terhelt, lekicsinylő, cinikus stílus és alpári gondolkodás a bértollnok és bérnyaló bandánál!!!!

Könözsi
2019. jan. 02. 11:07

Az Orbán számláján levő milliárdok bizonyíték nélkül, csak rágalamzás, amit bíróság előtt kéne megvédenie. De az biztos, hogy Mo területére való szabad belépés lehetőségét meg kell tőle vonni ! Már rég meg kellett volna, ugyanis nemzetáruló, s a kisebbségi közösség bomlasztója! Felkészül még Mészáros András és Szigeti-Kalligram László !

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket