Feltehetjük a kérdést, hogy miért is foglalkozik a média azzal, hogy hova jár óvodába a miniszter úr fia, vagy éppenséggel a szomszédjának a fia? Azért, mert a banális dologban is csak hazugságra képes.

 

Szerencsétlen Kaliňákot nem hagyják békén, és olyan dolgokkal zaklatják, amelyekkel az egyszerű emberek nem igazán foglalkoznak. Olyan sárral dobálják meg, ami közvetlenül nem is érinti. Teljes igazságtalanság.

 

Az utóbbi hetekben magát a belügyminisztert, Robert Kaliňákot is ilyen érzés kerítheti hatalmában, és vele együtt több olyan polgárt is, akik nem értik, hogy a média miért üti bele az orrát olyan dolgokba, hogy kivel jár Kaliňák gyereke az óvodába, vagy éppenséggel hogyan vállalkozik Marek Turčan, aki nemcsak a miniszter úr szomszédja, hanem a barátja és egyben az üzlettársa is.

 

 hirdetes_300x300  

A miniszter és a polgárok aggályaira a válasz egyszerűen hangzik: mert Ladislav Bašternák eurómilliós áfacsalással gyanúsított, és Kaliňák mindezek ellenére egy érinthetetlen személyt varázsolt belőle.

 

Ha Kaliňák nem lépett volna be a harmadik Fico-kormányba, vagy ha lemondana, akkor valószínűleg senki sem kutatná és fürkészné az életét. Csakhogy ő bizony marad, és úgy tesz, mintha nem értené, hogy az emberek miért is kívánják a leváltását.

 

(….)

 

DenníkN, Matúš Kostolný: Prečo musí Kaliňák púliť oči

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!