Nyitókép: www.mediade.sk

 

A rossz járványügyi helyzet és a szigorítások miatt a munkába járáshoz negatív koronavírustesztre van szüksége mindenkinek, aki nem otthonról dolgozik.

 

A rendelkezés a mai naptól lépett életbe. A Körképen ezért összegyűjtöttünk néhány, a Dunaszerdahelyi járásban működő mintavételi helyet, hogy megkönnyítsük a tesztelésre készülő emberek dolgát.

 

 hirdetes_810x300  

Dunaszerdahely

 

Kép: Kristína Blahovičová

 

Dunaszerdahelyen – Nová Ves – lehetőség van ingyenesen antigén alapú koronavírus-tesztre.  A mintavétel 8.00 órától 16.00 óráig zajlik és az utolsó mintát 15:15-kor végzik.

 

 

Ingyenes antigén-tesztelési lehetőséget biztosítanak a Vámbéry téren egykor működött kisállat-kereskedés (Mofly) helyén is. Az  4915. szám alatt naponta, beleértve a hétvégét is 8.00-tól 16.00 óráig üzemelnek. Utolsó mintavételre 15.15-kor kerül sor, és nem szükséges az előzetes regisztráció. (Forrás: dunaszerdahelyi.sk)
Kép: Csonka Zoltán
Dunaszerdahelytől nem messze, Ollétejedben koronavírus-tesztelés zajlik hétfőtől szombatig. A mintákat 9.00 17.10-ig veszik. Regisztrációra nincs szükség.
Nagymegyer
Kép: velkymeder.sk

 

A Komáromi út 18. szám alatt található városi művelődési központban naponta – vasárnap kivételével – koronavírus-tesztelést tartanak. Eegisztrációra nincs szükség,  nem szükséges).
Részletek alább:
Kép: Denisa Simonova
A nagymegyeri Tara panziónál (termálfüdőnél) koronavírus-tesztelés zajlik naponta a 8.00 és 16.00 óra között.  A mintavétel nem kötött regisztrációhoz.
Kép: Antal Edit
Nagymegyertől nem messze, Izsapon a községi hivatalban ingyesen lehet végeztetni koronavírus-tesztet. A tesztelés naponta 8.00 órától 16.00 óráig van.
Somorja
Kép: rescue-bh.sk
A Duna utca 5. szám alatt ingyenesen lehet végeztetni koronavírus-tesztet. Bővebb információt ITT.
Információink szerint a rendőrök ellenőrzéseket tartottak a mai nap folyamán.
Összeállította: Laky Erzsébet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 4 olvasónak tetszik ez a cikk.