Nyitókép: AGEL

 

Megmutatták, hogy a kórház a szívügyük, és kivették a részüket a munkálatokból. A kórház és Komárom város vezetőségének tagjai úgy döntöttek, hogy segítenek annak a járdának a kiépítésében, mely segíti a betegek közlekedését az onkológia osztály és a sürgősségi ügyelet között. Így kevesebb mint két nap alatt egy új, teljesen működőképes útvonal létesült a páciensek gyors, hatékony és kényelmes közlekedésére.

 

A komáromi Agel kórház onkológiai osztálya az elmúlt években hatalmas változásokon ment keresztül. A kórház vezetése azonban a betegek komfortérzetét növelő, apróságoknak tűnő dolgokat is igyekszik jobbá tenni. Az elmúlt napokban két nap alatt új összekötő járda létesült a kórházban az onkológia osztály és a sürgősségi ügyelet között.

 

Fotó: AGEL
Fotó: AGEL

 

 hirdetes_300x300  

„Az előkészület egy napig tartott, megvettük az anyagot, és nekiláttunk a munkának. Elkészítettük a zsaluzatot, ami kisebb bontási munkákat is igényelt, a végén pedig a betonozás következett. Megvártuk a beton megszilárdulását és ma már a járda a pácienseket szolgálja. Kicsit más munka volt, mint amihez a mindennapokban hozzá vagyunk szokva, de remekül dolgoztunk együtt, és elégedettek vagyunk az eredménnyel”

 

– mondta Miroslav Jaška, a komáromi kórház igazgatója.

 

Fotó: AGEL
Fotó: AGEL

 

A kórháznak nyár óta új sürgősségi ügyelete van, a betegek szempontjából az új járdának köszönhetően sokkal jobb lesz a tolókocsis betegek szállítása a sürgősségi ügyeletről az onkológiai osztályra vagy fordítva. A korára és az elhasználtságára való tekintettel az eddigi útszakasz nem volt olyan kényelmes. Az onkológiai betegek egészségi állapota kíméletes kezelést igényel, így a járda teljes mértékben megoldja az eddigi kellemetlenségeket.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.