Nyitókép: Agel

 

A komáromi Agel kórház az 5. helyen végzett az INEKO 2022-es év legjobb kórházának szavazásán az általános kórházak kategóriájában. Előrehaladása az elmúlt négy évben kiemelkedő volt. Míg 2019-ben a  14. helyet szerezte meg, 2020-ban pedig a 7. helyet, addig 2021-ben nagy előrelépést jelentett a bronz helyezés.

 

A kórház vezetése pozitívan értékeli az ötödik helyet, mert az elmúlt két évben jelentős beruházások valósultak meg a kórházban, főként építési és rekonstrukciós munkálatok zajlottak, ami a betegnek átmenetileg kisebb kényelmetlenséget jelentett. Összességében azonban a kórház jelentősen növekszik az ellátás minőségében.

 

„A komáromi Agel kórház a régió egyik legnagyobb munkaadója, két rendkívül nehéz évvel sikerült megbirkóznunk, az egészségügyi szektor teljes szegmensében munkaerőhiánnyal küzdünk. Számunkra az ötödik helyezés óriási kitüntetés, mindannyian, betegek és dolgozók is nagyon örülünk az új sürgősségi osztálynak, az új járóbeteg-rendelőknek, az új onkológiai napi ellátóosztálynak (stacionár) és néhány hét múlva a teljesen új mágneses rezonanciás munkahelynek.

 

 hirdetes_300x300  

De a legnagyobb örömünkre az szolgál, hogy messzi vidékekről, sőt külföldről is bizalommal fordulnak hozzánk betegek. Ez az eredmény elsősorban kórházunk csaknem 600 dolgozójának az érdeme. Ez egyben nagy motiváció és bátorítás a további munkához, fejlesztési projektekhez”

 

– nem titkolta őszinte örömét öt év kórházi munka után a komáromi Agel kórház igazgatója, Miroslav Jaška.

 

A kórház hosszú távú ambíciója, hogy bebizonyítsa, egy regionális kórház is lehet nagyszerű egészségügyi ​​intézmény, ahol kiváló szakemberek látják el a betegeket, megfelelő felszereléssel, és mindenekelőtt humánus hozzáállással, amely egyesíti a szakértelmet és a megértést.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.