Nyitókép: AGEL

 

A komáromi AGEL kórház egy ismét újdonsággal szolgál a betegek számára, amely hozzájárul az elérhetőbb egészségügyi ellátáshoz. A napokban új klinikai pszichológiai rendelő nyitotta meg kapuit, amely a sürgősségi ügyelet épületében található. A rendelőben 6 éves kortól pszichodiagnosztikai vizsgálatot is végeznek.

 

A klinikai pszichológiai rendelő számos szolgáltatást nyújt az egyének mentális egészségének és jólétének javítására. Ezeknek a szolgáltatásoknak a célja, hogy segítsenek az embereknek az érzelmi, viselkedési és mentális egészségügyi problémák kezelésében. A klinikai pszichológiai rendelő fő szolgáltatásai közé tartozik a diagnosztika és az értékelés.

 

„A klinikai pszichológusok diagnosztikai értékeléseket végeznek, hogy azonosítsák az olyan pszichológiai rendellenességeket, mint a depresszió, szorongás, étkezési zavarok vagy poszttraumás stresszzavar. Ezek az értékelések segítenek a megfelelő kezelési terv elkészítésében”

 

 hirdetes_300x300  

– magyarázta Mgr. Vladimíra Némethová pszichológus.

 

„A páciens és a klinikai pszichológus közötti pszichoterápiás találkozók személyes problémák megoldására, stresszkezelésre, önbizalom javítására és pszichológiai készségek fejlesztésére szolgálnak”

 

– tette hozzá.

 

„A komáromi AGEL kórház bővíti az egészségügyi szolgáltatások portfólióját. A pszichológusnő az osztályokon fog tanácsot adni, segítségére lesz az onkológiai betegeknek és családtagjaiknak, a szülés után lévő anyáknak vagy a tartósan beteg osztályon lévő betegeknek“

 

– mondta MUDr. Gabriela Filkóová, a kórház megelőző kezelésért felelős igazgatóhelyettese.

 

A klinikai pszichológiai rendelőben Mgr. Vladimíra Némethová minden hétfőn 7:00 órától 15.00-ig lesz elérhető. A vizsgálatok szlovák és magyar nyelven zajlanak majd. A betegek a 035/7909123-as telefonszámon kérhetnek időpontot.

 

AGEL/sajtóhír

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.