Nyitókép: AGEL

 

Minden évben április 7-én számon tartják az egészségügyi világnapot, amelynek célja az egészségtudatosság és az egészséges életmód népszerűsítése. Ezen a napon külön figyelmet fordítunk arra, hogy az egészség a legnagyobb értékünk, és tudatosítjuk, hogy gondoskodnunk kell róla. A kampányhoz immár második alkalommal csatlakozott a Komáromi AGEL Kórház is.

 

Az egészségügyi intézmény munkatársai a nap folyamán ingyenes vérnyomás-, oxigénszint- és vércukorszint-méréseket végeztek az érdeklődőknek. Minden vizsgálat díjmentes volt. A jelenlévők számára a kórház alkalmazottai tanácsadást is nyújtottak az egészséges életmóddal kapcsolatosan.

 

 hirdetes_810x300  

 

Az egészségügyi szakemberek, mégpedig Mgr. Monika Nesziová, Iryna Ferenets és Melinda Rancsóová, a vizsgálatokat körülbelül 50 érdeklődő számára végezték el, akiket egyúttal apró ajándékkal is megörvendeztettek.

 

A páciensek is elégedetten nyilatkoztak.

 

„Nagyon kedves gesztus a kórház és a munkatársai részéről, hogy számottevő elfoglaltságuk ellenére időt szakítottak erre a kedves eseményre. Én magam is részt vettem az összes felajánlott vizsgálaton, és sok mindent megtudtam az egészséges életmódról,”

 

– nyilatkozta egy elégedett látogató.

 

 

Az egészségügyi világnap eseményén az AGEL komáromi kórházának igazgatója is részt vett. „Az egész rendezvény nagyon jól sikerült, a páciensek mosollyal fogadták a kezdeményezést, kellemesen meglepődtek, és pozitív hangulatban távoztak a sürgősségi osztályról,”

 

– értékelte Miroslav Jaška, kórházigazgató.

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!