Nyitókép: archív

 

A férfiak egyik kedvelt ruhadarabja a férfi ing. Előszeretettel viselik alkalmi eseményeken, az irodában és még baráti bulikon is. Egy férfi, ha fehér inget visel, nem csak férfias lesz a kisugárzása, de a nők szemében egy ilyen inget viselő férfiról az erő és az energikusság is eszükbe jut. Nem mindig volt ennyire kedvelt ruhadarab a férfi ing.

 

Korábban az irodai dolgozók és az előkelő családokban élő emberek, férfiak viselték. Státusz szimbólum is volt, hiszen ezek az ingek drága anyagból készültek, másrészt, csakis a gazdag családok engedhették meg maguknak, hogy keményítsék és fehérítsék ezeket a ruhadarabokat. Ma már bárki hordhat fehér inget, hiszen a kínálatban az elegánsabb kialakítású ingek mellett megjelentek a sportosabb fazonok, amelyek az utcai viseletet is könnyedén lehetővé teszik. A másik ok, amiért a férfiak többsége annyira kedveli a fehér inget, nem más, mint az, hogy remek összhangot alkot farmerral. Csak azt kell tudni, hogy milyen típusú farmerhoz, milyen ing is illik és ezzel meg is teremthetjük a tökéletes outfitünket.

 

Sportos fazon – slim farmer és fehér farmering

 hirdetes_300x300  

 

A farmerek is igen sok változáson mentek keresztül az utóbbi években, évtizedekben. Amíg egy fekete farmer elegánsnak számít, addig egy slim farmert nevezhetünk sportosnak. A farmer és a fehér ing kombinációja lehetővé teszi, hogy sportos outfitet alakítsunk is. A slim fit típusú farmer azoknak áll jól, akik nem szégyellik megmutatni az alakjukat. Milyen inget válasszunk egy slim fit típusú farmerhez? A legjobb választás a sportosabb kialakítású ing lesz, hiszen a fehér ingek kínálatában is bőséggel találunk ilyet. Mi passzolna leginkább egy slim farmerhez? A farmering tökéletes választás. A Bolf – R803 – fehér farmering a sportos stílus, a casual style kialakítását teszi lehetővé. A lekerekített aljú, patentos ing a slim fit stílust képviseli, ami tökéletes választás egy slim farmerral.

 

 

Az elegancia és a fekete farmer

 

Egy fekete farmerben még egy elegánsabb eseményre is elmehetünk, csak a megfelelő felsőruházatot szükséges gondosan kiválasztani. Nyáron és télen is tökéletesen illik a farmerhez egy sötétkék zakó és egy rövid ujjú ing. A Bolf.hu kínálatában rövid és hosszú ujjú ingeket is találhatunk bőségesen. A szolidabb eleganciát preferáló férfiak dönthetnek a Bolf – 20501 – fehér inge mellett. Az ing tökéletes a különböző alkalmakra és mivel minta nélküli pamutingről van szó, így a zakó kiválasztásánál nem kell tartózkodónak lennünk, hiszen akár egy kockás zakóval is tökéletes lesz a megjelenésünk.

 

Ha azonban a zakó egyszínű és nélkülöz minden mintát, akkor az elegáns fehér ing kiválasztásánál lehetünk kicsit bátrabbak. A Bolf – 4711 – állítható mandzsettás, egysoros, vágott, egygombos ing esetében, az ing zsebénél kialakított dekoratív berakás töri meg az egyhangúságot. Ha a zakónk egyszínű, akkor egy ilyen ing maximálisan passzolni fog az elegáns ruhánkhoz, amelyben akár még esküvőre is elmehetünk.

 

A laza fazon – bővebb nadrággal és inggel

 

A lazább fazonú nadrágok és ingek tökéletesek, akár egy hétköznap az irodában, vagy éppen egy baráti buliban. A laza farmer azt jelenti, hogy divatos, azonban nem feszül annyira, a testre. Azt gondolnánk, hogy csakis egy slim fit fehér ing illik egy ilyen farmerhez, pedig ez közel sincs így. A Bolf kínálatában is találhatunk olyan fehér inget, amely nem a kialakításában laza, hanem a megjelenésében. Azaz nem egy bő fazonú inget kell keresnünk a kínálatban, hanem egy dizájnos, a megszokottól kicsit eltérő megoldásokkal elkészített inget. Ilyen lehet a Bolf – 5518 – rövid ujjú, állógalléros ing is, amelynek érdekes gombkialakítása varázsolja különlegessé a kinézetünket.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.