Szinte nincs olyan munkavállaló, aki ne örülne egy-egy ínycsiklandó, irodai cateringnek egy hosszú nap során. Teli hassal jobban megy a munka, hatékonyabb a gondolkodás, és még csodás csapatépítő ereje is van. Mitől lesz sikeres az irodai catering? Nézzük!

 

Catering az irodában

 

Az irodában dolgozók boldogságáért, gyors és hatékony ügyintézésért és a vendégek fogadásáért felelős kollégák a lehető legtöbbet megteszik minden céges rendezvényen is. Azonban ahhoz, hogy kellő idejük és energiájuk legyen a vendégekre, meg kell győződniük arról, hogy a cateringgel minden rendben lesz.

 

 hirdetes_810x300  

Így egyre népszerűbb, hogy a vállalatok kiszervezik az irodai események bekészítését egy külsős cégnek, akik a szállításban és a tálalásban is segítenek. Igény szerint pedig akár felszolgálóként is közreműködhetnek a rendezvény sikerességében. Ez jelentős terhet vesz le az esemény szervezőinek válláról, és egy igazán elszánt, komoly és profi cég benyomását kelti a vendégekben és az ott dolgozókban is.

 

A catering szolgáltatás nemcsak a nívós, nagyívű rendezvényeket, de a kisebb irodai meetingeket, csapatépítőket vagy születésnapokat is feldobhatja. Hiszen ki ne örülne egy finom falatnak egy szürke, borongós hétfő reggel?

 

Milyen ételeket rendeljünk?

 

Ha kisebb körű, épületen belül történő rendezvényre vendégelnénk meg a munkavállalókat, elég lehet csupán a rendelésről és a szállításról gondoskodni. Ilyenkor a bekészítés során nincs szükség konkrét felszolgáló személyzetre, tálaláshoz szükséges tányérokra, evőeszközökre sem.

 

Ideálisak lehetnek egy csapatreggelinél húsmentes és húsos bagelek, finger food dobozkák, szendvicsek, gyümölcsök, zöldségek, vagy akár édességek. Érdemes gondoskodni vegetáriánus, vegán, gluténmentes és laktózmentes verziókról is az ételérzékenyek miatt.

 

Változatos rendezvények, változatos catering

 

A kihűlt, elázott étel igencsak lehangoló lehet, ezért egy érdemes profi bekészítéssel foglalkozó cég segítségét kérni nagyszabású céges rendezvényeknél. Ilyen esetben melegen tartó tálakban történik a szállítás, és melegítő eszközt is biztosítanak a friss élmény érdekében. A felszolgálás során sem kell aggódni, ha megcsappan a készlet, hiszen a személyzet gondoskodik a folyamatos utánpótlásról.

 

Akár szezonális bekészítésre is gondolhatunk, amellyel garantáltan meglephetjük a kollégákat. Karácsony előtt népszerű a gesztenyesütés, forralt borozás, tavasszal és nyáron pedig igazán jól esik egy hideg gyümölcslé, vagy finom fagylalt.

 

Mindezeket teljesen személyre szabva is kérhetjük, hogy a cég tematikájához, brandjéhez igazodjanak az ételek, italok, sőt, még a tálalás is!

 

Válaszd az Ordit.hu teljeskörű catering szolgáltatását bármilyen kisebb vagy nagyobb céges rendezvényre! Bízd rájuk a komplett bekészítést is, hogy legyen időd a kollégákkal, üzletfelekkel foglalkozni!

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!