Új lámpákat gyártó olasz márka érkezik Szlovákiába, a Faneurope. A Faneurope márka modern és klasszikus olasz dizájnú lámpákat hoz a szlovák piacra, klasszikus modern anyagokból, de nem hagyományos kivitelezésben is. E-shopunkban Szlovákiában elsőként kínáljuk az olasz Faneurope lámpákat.

 

Az olasz Faneurope társaság a gyártás során elsősorban a benti függőcsillárokra és mennyezeti lámpákra koncentrál, de nem maradhatnak el az asztali- és állólámpák, vagy a fali és mennyezeti LED lámpák sem. A Faneurope kültéri lámpák , vagy a kültéri világítás széles választéka minden arra éhező vásárló étvágyát csillapítja.

 

 

 hirdetes_810x300  

Kültéri vilgítás és beltéri  lámpák a Faneurope-tól

 

A Faneurope Olaszországból Szlovákiába érkező márka a modern bel- és kültéri lámpák széles palettájával debütál, amelyeket nem csupán klasszikus, de modern,  nem szokványos kivitelezésben is elérhet, ahol keveset használt alapanyagok is megjelennek a dizájnban.

 

A Faneurope márka fókusza a beltéri mennyezeti lámpákon, függőcsillárokon, állólámpákon és asztali lámpákon van. A kültéri lámpák szortimensét modern LED lámpák alkotják nem szokványos építőanyagokból.

 

 

Faneurope lámpák többnyire alumínium kombinációból

 

A Faneurope olasz lámpamárka a modern anyagokra összpontosít, amelyek kombinációjából a lámpából dizájnelemet varázsol.

 

 

A Faneurope fő alapanyaga az alumínium, amely nem szokványos formákban jelenik meg a műanyag és üveg kombinációjában. A beltéri függőcsillárok, mennyezeti lámpák, állólámpák és asztali lámpák az alumínium és műanyag, illetve üveg kombinációjával modern olasz dizájnt hoznak az otthonokba.

 

 

A Szlovákiába érkező kültéri lámpák, de beltéri lámpák egy része is, beton, vagy gipsz alapanyagból készül. Ez a nem megszokott kivitelezése a Faneurope-nak praktikus kihasználást is biztosít, mint modern kültéri kiegészítője otthonának vagy lakásának.

 

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.