Szinte vége a szürke és sötét napoknak, hiszen a legtöbbször már folyamatosan süt a nap, és a hőmérséklet higanyszála sem megy le túlzottan. Ez végre lehetőséget ad arra, hogy ismét színesen és vidáman öltözködjünk és olyan kiegészítőket vegyünk fel, amivel garantáltan felhívjuk a figyelmet magunkra. A divatos női sportcipők tárháza hatalmas, így most megpróbáljuk megmutatni azokat a típusokat, amik jó választások lehetnek az idei évre!

 

A sportos és divatos egyszerre? Lehetséges!

 

Bár korábban a legtöbb sportcipő nem olyan volt, amit bárhol és bármikor viselhettünk, manapság azonban már bőven kaphatóak modellek, amik kényelmesek és dizájnosak egyben. Nincs más hátra tehát, minthogy végre kimozduljunk és elővegyünk azokat a színes és vidám outfiteket. 

 

 hirdetes_300x300  

A Borgo.hu női sportcipői között bőven akad olyan típus, ami az idei évben is megállja a helyét. Jöhetnek a hosszabb kirándulások, városi séták, vásárlások, esetleg kültéri sportok. Ezekben a változatokban garantáltan kényelmesen érezhetjük majd magunkat. Az élményekhez olyan lábbelit érdemes beszerezni, ami jól bírja az időjárási viszontagságokat, tehát nem ázik be, nem fázik benne a lábunk és persze nem fakul ki olyan könnyen.

 

Milyen női sportcipőt érdemes választani?

 

Talán mondani sem kell, hogy a legjobb megoldások a sneakerek, illetve a belebújós vászoncipők, amiknél a felvételhez még le sem kell hajolnunk. A bestsellerek között idén helyet kaptak azok a Skechers változatok, amelyek nemcsak sportoláshoz, hanem kirándulásoknál és az irodában is megállják a helyüket. Az alapvetően kényelmes és komfortos darabokat nemtől és kortól függetlenül viselhetjük, hiszen rengeteg színkombinációban kaphatóak.

 

Ott van továbbá a magasabb szárú Seastar Former sneaker, ami többféle árnyalatban rendelhető. Nagy előnye, hogy átmenetet képez a hidegebb tavaszi napok és a téli időszak között. Szerencsére a kinézetére sem lehet panasz, hiszen a tervezők úgy álmodták meg, hogy bármilyen szetthez bevethető legyen.

 

Belebújós cipők, amik bármikor jó választásnak számítanak

 

Ne feledkezzünk meg azokról a változatokról sem, amiken se fűző, se tépőzár, se semmilyen rögzítő rész nincsen. A belebújós modelleket pillanatok alatt fel lehet venni és a legtöbb kivitel szoknyához és sportos outfithez egyaránt passzol. Ráadásul teljesen mindegy, hogy milyen színeket kedvelünk és hány évesek vagyunk, hiszen számos árnyalatban kaphatóak a Bosioda Rebeka vászoncipők. A letisztult vonalak, a remek talpkialakítás, a minimálisan magas sarok és az igazán kellemes tónusok gondoskodnak arról, hogy mindig komfortosan érezhessünk magunkat.

 

A balerina változatok igazi univerzális darabok, hiszen kisebb sétákhoz, munkahelyre, sportokhoz, de akár egy nagyobb kiránduláshoz egyaránt viselhetőek. Ne feledjük azonban, hogy idén nagy divat a sárga sportcipő, hiszen ez a szín a tavalyi év után továbbra is uralkodónak számít.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!