Ha egy kényelmesen és praktikusan használható irodahelyiséget szeretnél kialakítani, akkor nem árt szem előtt tartani néhány dolgot. Például azt, hogy milyen bútorokkal és egyéb kiegészítőkkel fogod berendezni. 

 

Bizonyos elvárásoknak meg kell felelnie az irodának ahhoz, hogy kényelmes helyet biztosítson a munkavégzéshez. Ehhez többek között az is hozzátartozik, hogy bizonyos tárgyakat a helyszínen kell tárolnunk, rendszereznünk. 

 

Ezt az írásunkat abból a célból készítettük, hogy összefoglaljuk milyen bútorokra és egyéb elemekre lesz szükséged az irodád berendezéséhez. Bízunk benne, hogy ezzel a kis útmutatóval sikerül megkönnyíteni a dolgodat. 

 

 hirdetes_810x300  

Milyen szekrényekkel szereld fel az irodádat?

 

Még fogalmad sincs, hogy honnan szerezhetnéd be az igényeidnek megfelelő szekrényeket? Akkor érdemes körülnézned az Állványbázis.hu irodaszekrény kínálatában, ugyanis itt sokféle méretű és kialakítású változatból válogathatsz. Itt a MetaloBox cég által gyártott szekrényeket találod, amik nemzetközi viszonylatban is magas minőséget képviselnek. 

 

Először is nagyon fontos, hogy a megfelelő méretű és kialakítású irodaszekrényeket válaszd. Ehhez érdemes átgondolni, hogy pontosan milyen tárgyakat fogsz tárolni, rendszerezni bennük, ennek tudatában sokkal gyorsabban találsz rá a tökéletes megoldásra. 

 

Másrészt a szekrények minősége is fontos szempont, hiszen nemcsak ideig-óráig fogod használni őket. Ideális esetben hosszú éveken keresztül betöltik a szerepüket anélkül, hogy le kellene cserélni őket. 

 

Válaszd a helytakarékos megoldásokat!

 

Az irodahelyiség kialakítása, berendezése során többek között arra is figyelni kell, hogy maradjon elég mozgásterünk. Hiába választunk szép és praktikus bútorokat, ha utána alig férünk el mellettük. Különösen igaz ez akkor, ha kis alapterületű irodáról van szó, ahol minden négyzetméter számít. 

 

Ügyelj rá, hogy a szekrények, polcok előtt mindenképpen legyen legalább egy méter szabad hely, így kényelmesen oda tudsz állni, ki tudod nyitni a szekrényeket, fiókokat, amikor épp keresel egy fontos iratot vagy dossziét. Ugyanígy az ajtó előtt és az asztalod körül is legyen elég hely a közlekedéshez!

 

Ügyelj rá, hogy hova kerül az asztalod!

 

Az íróasztal központi eleme az irodának, éppen ezért nagyon nem mindegy, hogy hova kerül. Érdemes olyan helyet találni neki, ahol szembe tudunk ülni az ajtóval. Így rögtön látjuk, hogy ki jön be az ajtón, és az illető sem a hátunkat, hanem az arcunkat látja. Az is fontos, hogy világos helyre kerüljön, hogy természetes fényben tudjunk dolgozni.

 

Láthatod, hogy az irodahelyiség kialakítása, berendezése nem nagy feladat. Persze azért pár dolgot szem előtt kell tartani a tökéletes végeredmény elérése érdekében. Ha megfogadod a tanácsainkat, akkor olyan irodát tudsz kialakítani magadnak, amit örömmel fogsz használni majd.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!