Szereted a tágas, összefüggő tereket, a nagy belmagasságú épületeket? Nem zavarnak a vascsövek és a csupasz téglafal? Ha így van, akkor ezek a bútorok is tetszenek majd. Évtizedek óta töretlen a népszerűsége az ipari vagy industrial stílusnak, ami leginkább a férfiak világa. Ezt a designt megfűszerezve minimál stílusú kiegészítőkkel, tökéletes férfias berendezésű lakás birtokosa lehetsz. 

 

Nőként is szerethető ez az összeállítás, hiszen a “hozzávalók” letisztult karakteressége a női nemhez is közel áll. Legyen szó saját otthon berendezéséről vagy szerelmünknek keresünk ajándéktárgyat, ez a stíluskeverés mindenképp trendi és sikeres lesz.

 

Ötletek industrial stílusú nappalihoz 

 

 hirdetes_300x300  

A régi gyárépületek miliőjét idéző, industrial stílusú bútorok közül ominózus darabok a fém-bőr-fa kombinációjú kanapék. Ebből találhatsz a mömax kanapé kínálatában olyan ülőalkalmatosságot, ami felidézi a stílus hangulatát.

 

Ki ne emlékezne olyan filmre, amiben a főhős vagy az egyik szereplő régi gyárépületben lakott? Biztosan vannak ilyen filmes emlékeid Neked is! A hatalmas tér közepén ott állt egy olyan kanapé, amit akár el is képzeltél leendő lakásodba. Lehet, hogy itt megtalálod? 

 

Vagy ott vannak a fa vagy fadekor dohányzóasztalok fém lábakkal. Az asztallapon már látod is a whiskys pohár lenyomatát. Tökéletesen kiegészíti a képet egy marhabőr szőnyeg és egy fotel a sarokban. 

 

Ahol a filmekben mindig félhomály honolt, csak egy fém állólámpa világította meg a teret. A fémcsövek, fém szerkezetek, a bőr és a durván kezelt fa találkozása egy igazán karakán, mégis hangulatos stílust alkotott. 

 

Így lesz izgalmas az étkeződ!

 

Az étkeződ is berendezheted ebben a stílusban. Az étkezőasztal kiválasztásánál figyelj arra, hogy fémlábak és vastag fa asztallap mellé bőrből készült, fémszerkezetes székeket állíts. Az industrial stílusú összeállítás akkor lesz teljes, ha tömörfa szekrényekben tárolod az poharakat, tányérokat, terítéshez szükséges kiegészítőket. 

 

A stílust keverheted is: lágyabb lesz és nőiesebb, ha vintage stílusú kiegészítőkkel egészíted ki a képet. Ha karakteres színekkel is megbolondítod, akkor a játékosságra helyezed a hangsúlyt. Kísérletezz bátran!

 

A régi és modern találkozása a hálószobában

 

A hálószoba igazán fontos helye életünknek, hiszen napjaink egyharmadát itt töltjük jó esetben. Egy tömörfa rusztikus ágy, egy jó matraccal, maszkulin, férfias színek – ez igazán merész lépés lehet. Fém csövek, fém lábak, fém szerkezeti elemek a polcok, az éjjeliszekrény vagy a rakodószekrények felépítésében a következő lépés. 

 

Tervezd meg a saját industrial hálószobád bátran és merészen ebben a férfias nyers stílusban! Kiegészítőket is találsz nagy választékban a mömax kínálatában ehhez a stílushoz. Válogass köztük és éld meg az industrial luxusát! 

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!