Ami trendi, az passzol egymással. A gyakorlatban ez az egyszerű, de örökbecsű tételmondat úgy nyilvánul meg, hogy azok a ruhadarabok és kiegészítők, amik külön-külön divatosságot testesítenek meg, harmonizálnak egymással. Azaz a társítás, mint ötlet, nagyon is jól hangzik az esetükben. Nem kell tehát ezt a dolgot túlkombinálnod. A stílusosság, mint elvárt tulajdonság szabad szemmel is nyomon követhető és leellenőrizhető. Szóval a legjobb, ha a saját ízlésedre hagyatkozol, így ugyanis nem érhetnek negatív meglepetések!

 

A fekete az örök halhatatlan árnyalat?

 

Kétségtelen tény, hogy a férfi fekete farmer divatja halhatatlan, ami két szempontból is igaz. Egyrészt maga a fekete, mint árnyalat a paletta le- és eltörölhetetlen tagja, különösen az erősebbik nem tagjainak körében. Hozhat magával az aktuális szezon, a trend hullámzása számtalan vadonatúj megjelenési formát, vagy mondjuk színpompás árnyalatot. A fekete hatalma és uralma megdönthetetlen. Férfias, karakteres, mégis kellően visszafogott és kétségtelenül sármos. Másrészt a farmer, mint viselet, szintén a divatosság fölött áll. Hogy ez mit jelent? Azt, hogy formálódhat akárhogyan a közízlés, képviselhet bármit a jelenlegi trend, a farmer, mint jelenség, mindezen változás fölött áll. Mert megingathatatlan, mert a vonzereje megkérdőjelezhetetlen.

 

 hirdetes_300x300  

Szóval ha valami olyan ruhadarabra vágysz, ami mindenkor, minden kor- és évszakban nagy durranás, akkor a farmer garantáltan nem okozhat csalódást. Ráadásul aki azt mondja, hogy a sportosság, a lazaság nem férfias, az nagyon nagyot téved. Ugyanis a tapasztalatok, na meg persze a gyakorlat azt bizonyítják, hogy a lezserség annyira vonzó, ami nagyjából felülmúlhatatlan. Mindennek tetejében a farmerrel nemcsak a póló mutat jól, hanem például egy stílusos zakó is társítható mellé. Így már mindjárt tovább árnyalható a kép, ha éppen erre van szükség.

 

Milyen cipő passzol a farmeredhez? 

 

Ha már komfortosság mindennek felett, akkor a férfi sneakerek megismerésre és megpróbálásra méltóak. De vigyázz! Ha egyszer megtapasztalod, hogy miféle kényelmet kínál ez a típus, szinte garantált, hogy nem kívánsz tőle megszabadulni. Sőt. Nagyjából az is borítékolható, hogy attól a perctől fogva az életed, a mindennapjaid részévé akarod majd tenni. Miért is ne választanád ezt? Hiszen a kényelem elsőbbséget élvez, mindenek felett. Hát ha még olyan külső stílusjegyek társulnak hozzá, mint a sneakerek esetében, akkor különösen nincs min gondolkodni és lamentálni.

 

Men’s blue jeans with white top sneakers dark tone

 

 

Ha a rohanós mindennapokban megbízható talpak alá valóra vágysz, akkor a lehető legjobb helyen jársz. Ha a biztonságos járási környezet legalább ugyanannyira fontos neked, mint a trendi megjelenés vagy a kényelmes belső kialakítás, akkor szintén nem érdemes tovább kutatnod. Ezeket a tulajdonságokat egytől-egyig felöltheted a hozzád illő cipőnek köszönhetően. És ez még csak a jéghegy csúcsa, ugyanis napestig sorolhatnánk, hogy a kategória tagjai közül mennyi előnyt tartogat számodra a hozzád illő modell. Úgyhogy személyes tapasztalatszerzésre fel!

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!