Az arctisztítási lépések között helyet foglaló szérum használata rendkívül sokat segíthet bőrünk egészséges állapotának elérésében. Emellett ragyogó, egységes bőrképet kaphatunk, ha elég figyelmet szentelünk a megfelelő szérumok használatára.

 

Mikor használjunk szérumot?

 

A szérumok rendkívül sok értékes hatóanyaggal rendelkeznek, amelyek segíthetnek számos bőrprobléma esetén. Mindennapi használatra is kiválóan alkalmasak, hiszen könnyed, olajos állaguk miatt nem nehezítik el a bőrt, és ragyogóvá teszik azt. 

 

 hirdetes_810x300  

A szérumokat akkor érdemes leginkább beiktatni a napi bőrápolási rutinba, ha valamilyen bőrproblémával élünk együtt. Legyen szó pigmentfoltok vagy ráncok megjelenéséről, a szérumok használatával halványíthatunk rajtuk. Szerezz be magasan koncentrált és bőrfiatalító hatású szérumokat a helloskin.hu kínálatából a ragyogó arcbőr érdekében!

 

A bőrápolási rutinunkat minden esetben érdemes alapos arctisztítással indítani, hogy eltávolíthassuk a rátapadt szennyeződéseket, sminkmaradványokat. Azért is olyan fontos tiszta alappal indulni, mert főleg a magasan koncentrált kozmetikumok, mint a szérumok, így tudnak leginkább hatni. A bőr mélyebb rétegeibe pedig csak akkor tudnak bejutni, ha azt nem fedi el szennyeződés vagy sminkréteg.

 

Milyen előnyökkel jár a szérum használata?

 

A szérumok a magas koncentráltság miatt gazdagon képesek táplálni a bőrt, különösen a hialuronsav-tartalmú készítmények. Bár hialuronsav a szervezetünkben is megtalálható, az idő előrehaladtával bőrünk nehezebben képes ellátni kollagéntermelő és -megkötő feladatát.

 

Éppen ezért megelőzés szempontjából és kezeléshez is érdemes hialuronsav-tartalmú szérumokat bevetni, melyekkel rugalmasabb, hidratáltabb bőrt kaphatunk. A ráncok kialakulásának folyamatát is lassíthatja, ha rendszeresen beiktatjuk ezen hasznos kozmetikumok használatát.

 

Alapos arctisztítást követően a tonik és a hámlasztók utáni lépés során érdemes elővenni a szérumokat. A gazdagon koncentrált készítmény segít a bőr előkészítésében, hogy a következő hidratáló kozmetikumok még jobban hassanak. Amennyiben rendkívül vízhiányos, érzékeny, száraz bőrrel rendelkezünk, érdemes akár napi kétszer is bevetni a hialuronsavas szérumot.

 

Hasznos C-vitamin és retinol tartalmú szérumok

 

A szérumok között böngészve találkozhatunk még C-vitamin tartalmú típusokkal is, melyek kiváló bőrhelyreállító képességgel bírnak. Káros UV-sugárzás hatására roncsolódott arc vagy már kialakult ráncok ellen is hatékonyan segít.

 

A retinol pedig hasonlóan a hialuronsavhoz, segít a rugalmasság megtartásában, folthalványító és pattanáskezelő hatással is rendelkezik. Végeredményként pedig simább, ragyogóbb, üdébb arcbőrt kaphatunk!

 

Látogass el a helloskin.hu weboldalára, és találd meg a bőrtípusodnak és igényeidnek leginkább megfelelő szérumokat és egyéb hasznos kozmetikumokat!

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!