A fürdőszoba sokak közkedvelt helyisége – embert farag belőlünk, mielőtt ,,színre lépnénk“. Mivel itt olyan folyamatok mennek végbe, amelyek megkövetelik a tökéletes megvilágítást, mint például egy makeup igazítás, a Rábalux lámpák szakértőinek munkájában megbízhat.

 

A Rábalux Lucas lámpák megvilágítják Önt



A Rábalux Lucas lámpák a maguk letisztult stílusával mintha csak a fürdőszobába vagy a WC helyiségbe teremtettek volna. Nincs semmi extra a kivitelezésükben, csupán egy fedőüveg, amely rendkívül letisztult hatást kölcsönöz. Mégcsak egy gyűrű sincs, amely a lámpát körbefogná. Ez annyit jelent, hogy az égő teljes mértékben ki van használva, ezen felül melyik fürdőszobába ne passzolna egy fehér lámpa?

 

Fotó: STARLUX DS
Fotó: STARLUX DS

 

 hirdetes_300x300  

A Rábalux Lucas lámpák következő előnye, hogy LED forrással felszereltek, így minimális az energiafogyasztásuk. Kapásból háromszoros a megtakarítás – elsőként a vásárláson, következőleg a hosszú szolgálaton és nem utolsósorban az alacsonyabb számlákon. A Rábalux Lucas lámpák egyszerűen multifunkciósak, tökéletesek folyosókra, de a WC helyiségekbe is.

 

Fotó: STARLUX DS
Fotó: STARLUX DS

 

Milyenek a Rábalux lámpák?



A Rábalux lámpák a legmagasabb minőség jegyében születnek, ezzel biztosítva a 100%-os megbízhatóságot. Minőségi alapanyagokból készülnek, ezért biztos, hogy sokág jó szolgálatot tesznek majd Önnél. Fontos tényező a dizájn is, a Rábalux berkein belül külön szakmai csapat foglalkozik a kivitelezéssel, amely követi a legújabb trendeket. Szorosan melletük pedig egy mérnöki csapat munkálkodik, amely az ötleteket valósítja meg.

 

Válasszon Ön is Rábalux Lucas lámpát otthona megvilágítására, meglátja, nem bánja meg.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.