Legyen szó szinte bármilyen évszakról, a legtöbben, akik kertes házban élnek, imádják, ha a szabadban tölthetik az idejük nagy részét. Ehhez persze elengedhetetlen, hogy a kert csábító és hívogató legyen, amit különböző kültéri kiegészítőkkel tudunk elérni.

 

A következő cikkben bemutatjuk Neked, milyen tárgyakkal és eszközökkel tudsz olyan kültéri pihenőt létrehozni, aminek csak nagyon nehezen lehet nemet mondani.

 

Étkezés és főzés a szabadban

 

 hirdetes_810x300  

A nyári hőség idején mindenki igyekszik kerülni az olyan tevékenységeket, ami azt eredményezi, hogy akár egy kicsivel is melegebb lesz a lakásban. Nos, a főzés pontosan ezek közé tartozik. Ha szeretnéd a konyhádat kiköltöztetni a szabadba, akkor egy jó minőségű modern grillsütőnél keresve sem találhatsz jobb megoldást. Ezeken az eszközökön ugyanis sok esetben nemcsak grillezni, hanem akár, füstölni, pirítani, párolni vagy akár főzni is lehet. A kiegészítők segítségével pedig annyi funkcióval tudod őket felruházni, hogy bármikor kenterbe veri a benti főzési lehetőségeket. 

 

Te is szeretnéd hívogatóvá varázsolni a kertedet? A SpaTrend kültéri bútor kínálatában mindent megtalálsz, amire szükséged lehet a terveid megvalósításához.

 

Ülőhely a kertben

 

Az, hogy milyen típusú kerti bútort érdemes választani, nagyban függ attól is, hogy többnyire mire tervezitek használni a közösségi helyiséget. Amennyiben a közös étkezésekre szeretnétek fektetni a hangsúlyt, akkor egy étkezőgarnitúra lesz az ideális megoldás. De ha csak a beszélgetések és hangulatos időtöltés lenne a cél, akkor egy ülőgarnitúra és egy hozzá stílusban passzoló dohányzóasztal is remek szolgálatot tud tenni. 

 

Ezeket mindenképpen szem előtt kell tartani a kerti bútor kiválasztásakor, mert a rosszul megválasztott ülőalkalmatosságok egyenesen taszítóvá is válhatnak az idők során, és akkor nem ért célt a gondos válogatás és tervezgetés.

 

Biztonságos kültéri eszközök

 

Amikor elkezded berendezni a teraszt vagy a kerti kiülőt, számos egyéb kellékkel is számolnod kell. Szükséged lesz majd különböző díszítőelemekre, mint a lampionok, kispárnák, takarók, és persze nem szabad megfeledkezni az étkezéshez az evőeszközökről, tányérokról, kínálókról, valamint a poharakról sem. Viszont a törékeny dolgok igen komoly veszélyforrást is jelenthetnek a rendszeres használat során.

 

Amikor eltörik egy pohár, még beltéren is hatalmas kihívást tud jelenteni, hogy minden egyes darabja a szemétbe kerüljön, de kültéren ez szinte teljesen kivitelezhetetlen. Márpedig egy-egy meglapuló üvegszilánk nagyon hamar balesetet tud okozni. Éppen ezért tanácsos megfontolni a törhetetlen poharak beszerzését. Ezek megszólalásig hasonlítanak egy valódi üvegpohárra, szinte minden italtípushoz találhatsz belőlük megfelelőt, mégis sokkal nagyobb biztonsággal adhatod akár egy kisgyermek kezébe is.

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!