Az organikus pamut szoptatós párna nem csupán szoptatáskor jelent segítséget, hanem előtte és a szoptatás befejezése után is a kedvenced lesz.

 

Ha már a második trimeszterben jársz, de még nincs szoptatós párnád, akkor minél előbb vegyél egyet, mert hatalmas könnyebbséget jelent. Ez egy patkó vagy U alakú párna, könnyű töltelékkel. A baba születése előtt abban segít, hogy a tökéletesen pihentető fekvő pozíciót megtaláld. A szoptatást pedig sokkal kényelmesebbé teszi.

 

Az organikus pamut szoptatós párna biztonságos használata

 

 hirdetes_300x300  

Az OEKO-TEX minősítésű organikus pamut huzat nem irritálja a baba bőrét, és a 100% antiallergén töltete sem okoz semmiféle allergiás reakciót. A Peekabooshop.hu organikus pamut szoptatós párna anyaga és töltete légáteresztő, ezért szoptatás közben nem lesz melege a babának, nem izzad meg. 

 

A gyönyörű világos pasztellszínekkel készült szoptatós párnák bármilyen hangulatú babaszobához passzolnak. A szoptatáson kívül használhatod várandós párnának, fejtámasznak is. A huzat lecipzározható és mosógépben mosható.

 

Már kismamaként is imádni fogod!

 

Nagy pocakkal sokszor kihívást jelent a kényelmes alvópozitúrát megtalálni. A kifli alakú párna viszont körülölel, és oldalt fekve kiváló támasztásást nyújt a pocakodnak. Ülve használva a hát- és derékfájdalmak is megelőzhetők. Számos kismamának segített a gyomorégéssel kapcsolatos panaszait is megszüntetni. Ha a lábad közé teszed a párnát oldalfekvő helyzetben, akkor a párna tehermentesíti a pocakod és javul a vérkeringésed, ezáltal a vizesedést is elkerülheted. A vérkeringésnek is jót tesz, ha a párnával alszol. Az egyik lábadat kényelmesen pihentesd rajta, oldalt fekvő helyzetben.

 

A szoptatást megkönnyíti

 

A szoptatós párna segítségével a lehető legkényelmesebben tudod a babát táplálni, mivel tehermentesíteni a gerincedet, valamint megtámasztja a baba testét. Mivel a gyermek a párnán fekszik, kíméled a karodat, nyakadat, hátadat is. Nem neked kell tartani a babát, hanem megteszi helyetted a párna, mely felveszi a kicsi test formáját, így számára is roppant kényelmes.

 

Hosszú ideig hasznát veszed

 

A párna töltete hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik, ha ráfekteted a babát, akkor átveszi a testmelegét. Próbáld ki, mikor fáj a hasa a picinek, hogy hason fekteted a párnán és meglátod, hamar megnyugszik.

 

Játszószőnyegen való játék alkalmával is használhatod. A baba hátizmai erősítésére kiváló eszköz, ha belekapaszkodik hason fekve.

 

Később, óvodás- és kisiskoláskorában is hasznos és kényelmes kiegészítő olvasáshoz, tévézéshez, utazáskor. Hosszú autóúton te is bevetheted nyak- vagy derékpárnaként.

 

Szóval ne válj meg a szoptatós párnától, ha már megtörtént az elválasztás és nem szopik már a kicsi, mert számos más célra is használhatja az egész család.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!