Akár Hollywood-ra gondolunk, akár az otthoni garázsunkra, egy közös tényezőt biztosan találunk: a nagyszerű és hasznos reflektorlámpákat. Cikkünkben végigvesszük, hányféle területhez és munkálathoz alkalmazhatóak ezek a fényforrások.

 

Univerzális választás

 

A reflektorok nem véletlenül hódítanak a fotózástól elkezdve az építőiparon át minden területen. Rendkívül széleskörűen alkalmazhatóak, legyen szó kültéri, beltéri munkálatokhoz, kisebb vagy nagyobb területek megvilágításához, remekül megállják a helyüket mindenhol. 

 

 hirdetes_300x300  

Otthonunk környékén a leggyakrabban garázsokban, autóbeállókban találkozhatunk velük, de egy fatárolót is kiválóan megvilágítanak a sötét éjszakában. Így nem kell többé vakon botorkálnunk, ha egy kertben felejtett eszközért indulunk. Szerezz be nagyszerű reflektorokat a Mentool honlapjáról, és világítsd meg otthonod vagy kerted hatékonyan!

 

Praktikus állványos és hordozható fényforrások

 

Bár a rögzíthető reflektorok remekül megállják a helyüket otthonunkban és annak környékén, bizonyos területeken kimondottan jól jönnek az állványos reflektorok. A filmes és fotós szakemberek garantáltan tartanak néhányat a tarsolyukban, ha valamilyen forgatásra készülnek. 

 

Ezek a fényforrások ugyanis a legmegbízhatóbb megoldásnak számítanak számos területen, emellett rendkívül praktikusak is. Összecsukható mivoltuknak köszönhetően könnyen szállíthatóak, és igen kis helyet foglalnak el ilyen állapotban.

 

Mivel a reflektorok kimondottan jó fényszórási tulajdonsággal rendelkeznek, ezért nagy területeket is kiválóan bevilágítanak. Ennek köszönhetően nem csak egy fotózás alkalmából hasznosíthatóak, de építkezéseknél is garantáltan élvezik ezt a funkciót. Az erős fény remekül megvilágítja azokat a területeket, ahol a munkavégzés folyik, így éjszaka vagy korlátozott látási körülmények között is nagyszerűen szórja a fényt.

 

Modern reflektorok

 

Manapság rengeteg különböző típusú, méretű és színhőmérsékletű reflektorral találkozhatunk. Akármilyen projekthez, munkálathoz van szükségletünk erre a speciális fényforrásra, garantáltan megtaláljuk a számunkra leginkább megfelelő változatot. A színek tekintetében is igen változatos palettáról válogathatunk, legyen szó hideg fehér, meleg fehér, vagy természetes fehér árnyalatokról.

 

A reflektorok között pedig választhatunk egy igazán kedvező fogyasztású változatot is, az úgynevezett LED reflektort. Ez a fényforrás jóval hosszabb élettartammal bír, nem kell félnünk veszélyes anyagok kibocsátásától használat közben, és még a villanyszámlánk is olcsóbb lesz, ha emellett döntünk. Ha nem szeretnénk lemondani a reflektor nagyszerű tulajdonságairól, de egy kedvezőbb megoldást keresünk, a LED reflektorok tökéletes választásnak bizonyulhatnak.

 

Böngészd végig a Mentool.hu honlapján elérhető reflektorokat és LED reflektorokat, és bővítsd otthonodat ezekkel a nagyszerű fényforrásokkal!

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.