Az olyan intézményekben, ahol nagyobb közösségek vannak együtt zárt térben, kiemelten fontos odafigyelni arra, hogy milyen a levegő minősége. Az egészséges környezet kialakítását pedig számos eszközzel támogathatjuk, s ezeknek hála, mindig, minden helyzetre találunk megoldást. 

 

A levegő csírátlanítását speciális, UV-C fénnyel működő készülékekkel biztosíthatjuk. Amennyiben még korábban nem volt szerencséje ehhez a módszerhez, akkor tartson velem és tudjon meg többet a témáról!

 

Szellőztetés kontra légtér-fertőtlenítés

 

 hirdetes_810x300  

Szellőztetni mindig kell, ez valóban fontos, azonban míg nyáron jólesik a beáramló friss levegő, addig ősszel és télen nem szívesen tartjuk sokáig nyitva a nyílászárókat. A hideg idő beálltával egyre kevésbé oldható meg a rendszeres szellőztetés. A Hollandimpex légkezelő rendszerei segítenek nekünk tiszta és jó minőségű levegőt teremteni.

 

 

Az UV-C fénnyel működő germicidlámpák között különféle méretű és kapacitású darabokkal találkozhatunk. Ezeket az olyan forgalmasabb, zsúfoltabb helyeken is bevethetjük, mint amilyenek az óvodák, az iskolák vagy a gyógyszertárak. De milyen UV-C termékek vannak és hogyan működnek? 

 

Az élettér légkezelése

 

A bölcsődében, a lakásban vagy az irodában a kis és a közepes kapacitású termékek használata ajánlott. Ezekben egy speciális ventilátor található, amely a helyiség levegőjét hajtja át a készüléken. A levegő csírátlanítását pedig a germicidlámpa végzi el. Minőségi szűrőkkel egyaránt el vannak látva, amelyek könnyen kiszűrik a fizikai szennyeződéseket is.

 

A monumentálisabb intézményekben a komplex légkezelő rendszerek lehetnek a segítségünkre, amelyek a teljes légkezelésért és légfertőtlenítésért felelősek. Az UV4AIR termékcsalád valamennyi darabja jól beépíthető a légcsatornába.

 

Mit tud egy germicidlámpás légtisztító készülék?

 

Az összes UV-C lámpás berendezésl egy különleges lámpával rendelkezik, amely 253,7 nm-es nanométer hullámhosszúságú ibolyántúli (UV-C) sugarakat állít elő és bocsát ki magából. Ez a sugárzás elpusztítja a kórokozókat, a vírusokat, a penészt és a gombát is oly módon, hogy közvetlenül a DNS/RNS szerkezetüket roncsolja, meggátolva ezzel az elszaporodásukat. 

 

Napjainkban tehát nagyon fontos, hogy egészséges környezetet alakítsunk ki a közösségek számára, amelyben az UV-C technológia is a segítségünkre lehet. 

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!