Természetesen a nyomtatókra egy cég életében éppúgy szükség van, mint a számítógépekre és a laptopokra. Valójában az egyik legfontosabb eszköz az irodában, mert semmilyen más megoldás nem tudja helyettesíteni. Ezért fontos, hogy a legjobb berendezést válasszuk. Elvégre nem engedhetjük meg magunknak, hogy olyan nyomtatónk legyen, amely nem működik megfelelően.

 

A választék óriási, de hogyan döntsünk?

 

A nyomtatók felhozatala hatalmas, talán túlságosan is nagy, és szakértő segítsége nélkül könnyű rossz döntést hozni. Egyszer mindenki életében eljön az a pont, hogy felteszi a kérdést: milyen nyomtatót vegyek? Szerencsére a kérdésre a választ könnyen meg lehet találni a TechOffice oldalán. 

 

 hirdetes_810x300  

Természetesen ez csak az első lépés. Először meg kell határozni az igényeket, majd meg kell nézni a különböző modellek paramétereit. Lehet, hogy egy irodában fogjuk használni, de mégis hány lapot kell kinyomtatnia majd naponta? Hogyan szeretnénk használni a készüléket? Csak fekete-fehér nyomtatást szeretnénk? Szerencsére ma már olyan sokféle megoldás létezik, hogy biztosan találunk az igényeinknek megfelelőt.

 

Mindezt a megfelelő költséghatékonyságért

 

Fontos megjegyezni, hogy az olcsó nyomtatók általában nem jó megoldások. Legalábbis ha otthoni használatra nem, akkor céges környezetben pedig pláne nem fogja megállni a helyét. Egy 10.000 forintos gép csak arra jó, hogy havonta néhány dokumentumot vagy egy új receptet nyomtassunk ki a kedvenc magazinunkból. Ha ennél többre próbáljuk használni, a tintaköltségek gyorsan megnőnek, ráadásul néhány hónap után még be is dobja a törölközőt. Ezeket céges környezetben egyáltalán nem ajánlott használni.

 

Az üzleti életben a nyomtatóvásárlás nem jelent komoly kiadást. Joggal mondhatjuk, hogy egy jó céges nyomtatóval csak pénzt takaríthatunk meg. Pontosabban pénzt, időt és fáradságot. Hiszen egy oldal kinyomtatása fillérekbe kerül; egy 20 oldalas jelentés elkészítése a lap mindkét oldalára gyorsabban elkészül, mint ahogy odasétálunk a gépezethez. A legjobb az egészben, hogy mindig megbízhatunk benne, és szinte teljesen természetes lesz a létezése.

 

Hosszú távú megoldások, amelyek gyorsan megtérülnek

 

Ha alaposan átgondoljuk, mire fogjuk használni a nyomtatót, és egy valóban optimális céges gépet választunk, gyorsan rá fogunk jönni, hogy jól választottunk. Nem kell folyamatosan új tintát vásárolni, sokkal gyorsabban működik, mint a régi nyomtató, és sokáig nem fogunk látni nyomtató-karbantartási számlát heverni az irodában. Nem kell aggódni a váratlan költségek vagy a leállások miatt, és az egész nyomtatási folyamat kevésbé lesz stresszes.

 

Olyan megbízható, mint egy svájci óra, és bármennyit is kérünk tőle, mindig megoldja. Ha eddig még nem tettük, éppen itt az ideje egy újat beszerezni, ami könnyen kezelhető, garanciális és bírja a terhelést.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.