A divat egy állandó körforgás, és ahogy a ruházatnál, ugyanez a helyzet a bútoroknál is. Persze mindig vannak újítások, technológiai fejlesztések, de egy idő után ismét divatba jön, ami esetleg néhány évtizede aratott nagy sikert. Ez lehetőséget ad arra, hogy napjainkban tényleg sokféle stílusú bútor közül válogathat az, aki épp a lakását szeretné berendezni.

 

A közkedvelt fekhelyek ismérvei

 

Így van ez a kárpitozott franciaágyakkal is, ahol a kényelem és az elegancia a két legfőbb jellemző tulajdonság, amely első látásra szembetűnik, természetesen a magas minőség mellett. Ha a meglévő fekvőhelyet szeretnénk lecserélni, érdemes végigböngészni a Nonstop Bútor kárpitozott franciaágy kínálatát, ahol a széles választék mellett több százféle szövetből mi magunk választhatjuk ki a nekünk tetsző kárpitozást.

 

 hirdetes_300x300  

Ez azért is egy nagyon jó dolog, mert ezek a kárpitozott franciaágyak több részből tevődnek össze, így a webáruház hatalmas textilellátmánya lehetővé teszi, hogy akár különböző színekkel, mintákkal borítsuk be leendő, számunkra kedves fekhelyünket.

 

Vannak olyan darabok is, amelyekhez két párna jár ajándékba. Természetesen ilyenkor lehetőség van a párnák szövetének kiválasztására is, amellyel különleges hangulatot tudunk adni a franciaágynak, és általa az egész helyiségnek, ahová ezt a bútordarabot helyeztük.

 

Kényelem és elegancia itt párban járnak

 

Akárhová helyezzük is el ezt a franciaágyat, az biztos, hogy belépve ebbe a hálószobába vagy nappaliba, ez az ágy lesz, amelyet meglátunk. Így nagyon nem mindegy, hogy milyen stílusú, hangulatú és színű fekvőhelyet választunk. A Nonstop Bútor kárpitozott franciaágyai egy kitüntetett eleganciával bírnak, kényelmesek és magas minőségű összetevőkből állították össze őket.

 

Mostanában kedvelt lakberendezési stílus a minimalista bútorzattal való berendezés. Ennek legfőbb jellemzői a fehér, szürke, bézs színek, letisztult, egyszerű formák. Ezeket a kárpitozott franciaágyakat könnyedén átvarázsolhatjuk minimalista hangulatot sugárzó bútorrá, hiszen leegyszerűsített idomok, formák jellemzik őket, ugyanakkor csak annyi a tennivalónk, hogy megfelelő színű szövettel borítjuk be őket.

 

Az alvás mindenekelőtt

 

Sokan nem törődnek azzal, hogy milyen fekhelyen, milyen ágybetétet tartalmazó ágyon alszanak, holott életünk egyharmadát alvással töltjük, és ez határozza meg ébrenlétünket, sokszor egészségünket is. Nincs mindenkire alkalmazható, univerzális recept, hogy milyen ágyat kell vásárolni. Mindenkinek saját magának kell ismernie alvási szokásait, figyelembe kell vennie testmagasságát, súlyát, és ezt követően kell mindezekhez hozzáigazítani az igényeit, milyen fekhely tetszene leginkább, mi illik otthonába.

 

A fentiekből is látszik, hogy mennyi szempontot kell átrágni, mielőtt egy fekhely vásárlásába belekezdünk, de az az egy biztos, hogy a Nonstop Bútor webáruházban megtalálja számítását az is, aki franciaágyat, de az is, aki kanapéágyat, heverőt vagy fotelágyat szeretne beszerezni.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!