Amikor házat alakítunk át, esetleg újat építünk, akkor a megfelelő bejárati ajtó sok mindent meghatároz majd. A választás éppen ezért nem egyszerű, hiszen lényeges kérdés, hogy milyen funkcióknak kell megfelelnie. 

 

A bejárati ajtó amellett, hogy igen látványos eleme az otthonunknak, napi szinten több alkalommal vesszük igénybe, ráadásul a vendégek is ezt látják meg először. Fontos, hogy a nyílászáró megfelelő védelmet nyújtson az időjárási viszontagságokkal szemben, ráadásul jó, ha kinézetre passzol az ablakokhoz is. Ebben a cikkben arról számolunk be részletesebben, hogyan érdemes bejárati ajtót választani otthonra. 

 

Milyen egy jó nyílászáró?

 

 hirdetes_810x300  

Az Ablak Outlet termékei, bejárati ajtói minden elvárásnak megfelelnek. Amikor választásra kerül sor, akkor az ízlésünk és a pénztárcánk lesz az, ami meghatározza, hogy végül milyen típust veszünk meg. Nyílászárókat többségében évtizedekre választunk, így fontos, hogy az tartós és időtálló anyagból készüljön. A leglényegesebb azonban a betörés elleni védelem, hiszen ez egy védvonal, amely megóv bennünket és az értékeinket a külső tényezőktől. 

 

Persze a már említett időjárás elleni védelem sem egy utolsó szempont, hiszen jó, ha az ajtó nem engedi be a szelet, az esőt, a hót, jól szigetel, nem utolsósorban szennyeződésekkel szembeni védelmet is ellátja. Az említett dolgoknak kizárólag egy minőségi ajtó felel meg, aminél lényeges kérdés, hogy mennyire bírja a folyamatos mozgatást, a szerelvények mennyi ideig maradnak tartósak és használhatóak. 

 

Miért a műanyag bejárati ajtó a legjobb megoldás?

 

Teljesen mindegy, hogy új építésű, esetleg felújítandó ingatlanról van szó, az otthon hangulatát nagyban meghatározzák a nyílászárók. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen anyagból és milyen stílusban kerül beszerelésre az adott darab. A klasszikus fa változatok esetében az anyag időtállósága lehet probléma, nem beszélve arról, hogy folyamatos utókezelést igényelnek. 

 

Egy műanyag típus esetében azonban minderre nincsen szükség, hiszen az anyag a teljes élettartama alatt épségben marad. Megmarad a kinézete, a minősége, nem fakul, karbantartani pedig maximum a vasalatokat kell. Néha persze nem árt az üvegfelületet is megtisztítani, de ez minden esetben így van. 

 

Garantáltan magas minőséggel a hosszú élettartamért

 

A német gyártmányú ablakok és ajtók minden otthon esetében megoldást jelenthetnek. Az biztos, hogy korszerűek, energiahatékonyak, tartósak, nem utolsósorban számtalan színben kaphatóak. 

 

A Kömmerling profilok nagy előnye, hogy széles kínálatból válogathatunk, ráadásul akár egyedi méretet is kérhetünk. Ezzel kapcsolatban azonban fontos tudni, hogy az ajtók csak akkor teljesítenek tökéletesen, ha a szerelvények és minden egyéb kiegészítő szintén magas minőségben kerül a helyére. Mivel a vasalatok és a pántok napi igénybevételnek vannak kitéve, így nem mindegy, hogy mennyire tűrik a rendszeres használatot. 

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!