Ugye nem is kérdés, hogy mennyire fontos bútordarab az étkezőasztal? Nem elég, hogy teljesen átlagos hétköznapokon is nagy dolgok történhetnek mellette – gondolj csak a közös tanulásokra vagy az őszinte beszélgetésekre -, de még a családi ünnepeknek és a baráti összejöveteleknek is a szerves részét képezi.

 

Éppen ezért nem szabad félvállról venni a kiválasztását! Ha úgy érzed, hogy nem a legideálisabb darabot kell nap mint nap körbeülnötök, akkor mindenképpen nézz szét a Prémium bútoráruház étkezőasztalainak kínálatában

 

Hogyan válassz étkezőasztalt?

 

 hirdetes_300x300  

Számos szempontot kell figyelembe venni ahhoz, hogy valóban az ideális asztal kerüljön az otthonodba.

 

  • Anyagát tekintve illeszkedjen az otthonod stílusához, így ha szinte mindenhol fenyőbútor van, ne akarj műanyag asztalt választani. Vedd figyelembe azt is, hogy kisgyermekek mellé az üvegasztal cseppet sem ajánlott.
  • A méret meghatározásakor tartsd szem előtt, hogy általában hányan ülitek körbe az asztalt, valamint hogy tartasz-e nagyobb vendégségeket, és ha igen, milyen gyakran. Évi egy-két alkalomért felesleges egy mindent betöltő asztalt vásárolni. Inkább gondolkozz kinyitható, vagyis bővíthető darabban.
  • A mérettel szorosan összefügg a forma, ezt az étkezőhelyiség alakja fogja megszabni.
  • A szín mellett sem mehetünk el szó nélkül, fontos, hogy harmonizáljon az étkezőben található többi bútor színével.

 

Szerencsére a fent említett webáruházban minden variációra találsz példát, így biztosan nem kell kompromisszumot kötnöd, és valamelyik igényedről lemondanod.

 

Nem mindegy a körítés sem!

 

Természetesen nem csupán az étkezőasztalodon fog múlni az étkező sikere, vagyis az, hogy mennyire jó élmény ott tartózkodni.

 

Vitathatatlanul nagy szerep jut a különféle tárolóknak is, hiszen azokkal az étkezőasztalt szabadítod fel. Egy-egy bárasztal vagy zsúrkocsi, ami szintén kapható a Prémium bútoráruház kínálatában, csodákat tud tenni.

 

Sőt, érdemes olyan bútorokkal berendezni ezt a központi helyiséget, amelyek mozgathatóak, szükség esetén bővíthetőek, és akár a vendégek kiszolgálására is alkalmasak lehetnek. Ha ilyen szempont szerint is válogatsz, amikor berendezed az étkezőhelyiséget, akkor biztosan csodálatos étkezéseket és összejöveteleket fogsz tudni ott lebonyolítani.

 

Öltöztesd nyári ruhába!

 

Aligha van annál kellemesebb nyári étkezés, mint amit az étkeződ kényelmében töltesz el. Gondoskodj arról, hogy ideális legyen a hőmérséklet, dobj az asztalra egy vidám nyárias motívumokkal díszített terítőt, helyezz friss virágokat az asztal közepére, és tálalj kellemes zöldes vagy sárgás árnyalatú edény- és étkészletre. 

 

Ha az asztal több pontjára nagy kancsókban gusztusos citromkarikákkal és mentalevéllel dúsított limonádét is teszel, tökéletesen teljes lesz a kép! Gazdagítsd magadat, családodat és a barátaidat is olyan élménnyel, amelyet akár a búskomor őszi, akár a fagyos téli napokon is magukkal tudnak vinni.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!