Az álláskeresés hosszú folyamata során sokan elvesztik önbizalmukat: a legtöbb cég vissza sem jelez a pályázattal kapcsolatban, de előfordul az is, hogy az állásinterjú után felejtenek el szólni: mást választottak.

 

Akár ilyen okok miatt is csorbulhat valakinek az önbizalma, és azt hiszi, ő nem csinál jól valamit. De hogyan lehetne profibb módon állást keresni, és megszerezni azt a munkát, ami valóban a miénk?

 

Szerencsére van segítség: a The Bright Academy álláskereső útmutató tanfolyamot állított össze, amelynek elvégzése után sokkal nagyobb esélyünk lesz elnyerni álmaink pozícióját. Mutatjuk a részleteket!

 

 hirdetes_810x300  

Miért érdemes belevágni?

 

Az Álláskeresők Útmutatója A Munkavállaláshoz című tanfolyam összesen 7 modulból áll, és nagyon logikusan követi végig a munkakeresés folyamatát. Most azt gondolod, ez egy újabb olyan képzés, ahol megtanítanak önéletrajzot írni, vagy elmondják, hogyan viselkedj az állásinterjún, de nem! Ez az online tanfolyam sokkal több ennél!

 

A The Bright Academy célul tűzte ki, hogy olyan tanfolyamokat indítson, amelyek egy boldogabb, fenntarthatóbb élet kialakításához nyújtanak segítséget, és ez ebben az esetben is így van. Ez a képzésük is a Készségfejlesztő és önfejlesztő tanfolyamok közül való, ezért az önbizalom-növelésre és a pozitív hozzáállás kialakítására nagy hangsúlyt fektetnek.

 

Nem is gondolnád, de sokszor azon múlik a siker, hogy elhidd, alkalmas vagy a feladat elvégzésére. Ha vidáman, energikusan veszel részt a kiválasztási folyamatokban az álláskeresés során, nagyobb esélyed lesz nyerni.

 

Éppen ezért ezen a tanfolyamon nemcsak szakmai tudást kapsz, hanem a lelki életedre is jó hatással lévő ismereteket, önbizalom-növelő tippeket, csodás visszajelzéseket.

 

Milyen témákról van szó az álláskereső útmutató tanfolyamon?

 

A 7 modul tematikája a következő:

 

  1. Gondolkozz el önmagadról!
  2. Mérd fel a lehetőségeidet!
  3. Hol és hogyan keress?
  4. Add el magad! – az első találkozási pont
  5. Az állásinterjú buktatói
  6. A döntés nehézségei
  7. Mire figyelj a beilleszkedésnél?

 

Láthatod, hogy nagyon logikusan van felépítve a képzés, és még a beilleszkedésről is szó esik. Ez egy olyan tanfolyam, amit azonnal elkezdhetsz a jelentkezés után: 95 perc videó és 93 oldal írásos tananyag vár rád!

 

A képzéshez nem szükséges személyes jelenlét, otthonod kényelméből, a saját tempódban dolgozhatod fel a tananyagot. De mégsem vagy magadra hagyva! Az oktató egy tapasztalt szakember, aki hetente egyszer vállal konzultációt, így megkeresheted személyes kérdéseiddel. A volt hallgatók visszajelzései szerint ez nagyon sokat ér.

 

Kiknek javasolható az álláskereső útmutató?

 

A képzés nagyon sok ember hasznára lehet: pályakezdőknek éppúgy, mint munkába visszatérő kismamáknak, de azoknak is, akik karrierváltáson törik a fejüket.

 

Akár te mondtál fel a munkahelyeden, akár más ok miatt lettél álláskereső, ez az önbizalom-növelő, gyakorlatorientált képzés biztosan a javadra válik. Vesztenivalód nincs, hiszen 30 napos pénz-visszafizetési garanciát vállal a tanfolyam indítója, a The Bright Academy.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!