A fürdőszoba hangulatát meghatározó szaniterek és csaptelepek mellett fontos stílusformáló szerep jut a tisztálkodó és szépítőszerek, törölközők és más egyebek tárolásra szolgáló fürdőszobaszekrényeknek.

 

A fürdő az otthonok egyik legfontosabb intim helyisége, amely a napjainkat keretezi, illetve lehetőséget ad az elvonulásra, relaxálásra, így érdemes otthonosan, komfortosan kialakítani. Persze a stílus, az esztétika miatt sem mindegy, hogyan választunk, de nedves helyiségről lévén szó, az élettartam, a használhatóság is meghatározó. Mire érdemes figyelni a bútorok kiválasztásánál?

 

Az adottságoknak megfelelően válassz!

 

 hirdetes_810x300  

Akár új építésű, akár felújítandó fürdőről van szó, tisztában kell lenni a pontos méretekkel. Ez nemcsak a burkolatok, szaniterek kiválasztásánál lényeges, hanem a fürdőszobabútorok esetében is. Találd meg álmaid berendezését a Mozaikkerámia minőségi fürdőszobabútor kínálatában, és élvezd a szépségét hosszú éveken keresztül!

 

A pontos méretek ismerete nemcsak az alaprajzi méreteket jelenti, hanem a hálózati víz-, valamint az áramellátás helyének meghatározását is. Érdemes méretarányos skiccet készíteni, nemcsak fejben megtervezni a leendő fürdőt. Mérlegelni kell, hogy a család tisztálkodási szokásaihoz mi illik jobban, hány fő egyidejű jelenlétére kell számítani reggelente, illetve azt is, hogy milyen bútorokkal kívánod berendezni. 

 

Miben más egy fürdőszobai bútor?

 

Annak érdekében, hogy sokáig esztétikusak és használhatóak maradjanak, kifejezetten fürdőszobába készült bútorokkal kell berendezni a vizes helyiséget, ugyanis a gőz, a pára tönkreteszi a legtöbb, hagyományos alapanyagokból készült bútort. 

 

A fürdőszobaszekrények alapanyaga a fa, az olcsó változatok laminált lapokból, a strapabíró megoldások MDF lapokból készülnek változatos színekben és mintázattal, és ellenállnak a nedvességnek, nem vetemednek, hámlanak. A prémium bútorok tömörfából készülnek, azonban rendszeres karbantartást igényelnek a magas páratartalom és a hőmérséklet-ingadozások miatt.

 

Magas minőség, stílusos megjelenés

 

Nagy eltérések vannak az egyes gyártók termékei között mind minőségben, mind esztétikailag. Amennyiben biztosra akarsz menni, a Ravak fürdőszobabútorok jó választásnak bizonyulnak, ugyanis:

 

  • Impregnált, préselt faforgácslapokból készülnek, és a technológia révén maximálisan ellenállnak a nedvességnek.
  • A nyitószerkezetek tartósságát tesztelések garantálják.
  • Kiváló minőségű vasalatok, zárszerkezetek garantálják az akadálymentes működést a teljes élettartam alatt.
  • A speciális bevonatnak köszönhetően ellenállóak az UV-sugarakkal, valamint a kozmetikumokkal szemben.
  • Az egyes bútorok és szaniterek a koncepciós megoldásnak köszönhetően esztétikus és funkcionális egészt alkotnak.
  • Valamennyi termékre 5 év garancia jár.

 

A gyártó a kis alapterületű fürdőszobával rendelkező lakástulajdonosokra is gondol, így olyan kollekciókat is gyárt, amelyeknél minden mm-t számításba véve készít komfortos megoldásokat. 

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!