Addig, amíg valakinek nincs legalább egy iskoláskorú gyermeke, addig nem tudja, hogy mit is jelent a káosz az autóban. Mert míg az ovis gyermek legfeljebb a kedvenc alvókáját viszi magával reggelente, addig az iskolás gyermek hátizsákot, tornazsákot és uzsonnástáskát cipel. Sőt, ha rendszeresen jár edzésre, akkor még az edzőfelszerelése is bekerül az utas- vagy csomagtérbe.

 

Ha ezt pedig esetleg még meg is duplázod vagy triplázod több gyerekkel, akkor aztán kétség nem férhet ahhoz, hogy tökéletes káosz fog uralkodni az autódban. Hacsak nem teszel ellene! Mai írásunkban annak járunk utána, hogy tudod felszámolni a kupit, vagy egyáltalán hogy lehet megelőzni!

 

Alakíts ki egy rendszert!

 

 hirdetes_300x300  

A legjobb, ha a Royal Tuning csomagtérrendezői közül beszerzel párat, ezzel ugyanis elejét veheted számtalan kellemetlenségnek. Persze nem azt mondjuk, hogy ész nélkül vásárolgass, hiszen ez épp annyira nem lesz eredményes, mint a jelenlegi állapot. Inkább azt tanácsoljuk, hogy gondold végig a következőket:

 

  • Hány gyermek hány csomagját kell rendszeresen szállítanod?
  • Hány felnőtt holmiját kell cipelned? Jársz edzeni? Van, amit mindig magadnál kell tartanod?
  • Szoktál kutyát is vinni magaddal? Az ő felszerelésének is kell hely.
  • A bevásárlást miben intézed? Van erre egy külön táskád? Esetleg a bevásárlókocsiból egyenesen az autó csomagterébe pakolsz?

 

Ha ezekre megvan a válasz, akkor máris tudsz kalkulálni azzal, hogy pontosan hány és milyen típusú rekeszre lesz szükséged!

 

Állítsd össze a saját csomagtérrendező szettedet!

 

A fent említett webáruház kínálatában többféle megoldást találsz, így neked kell azt eldönteni, hogy melyik rekesz vagy tárolási opció lesz számodra az ideális.

 

  • Csomagrögzítő tépőzáras pánttal kiválóan tudsz az üléshez rögzíteni olyan eszközöket, amelyeket gyakran használsz – legyen az akár az autó ápolásához vagy a gyermekek ellátáshoz szükséges eszköz.
  • A tépőzáras csomagtérrendezőbe kényelmesen bele tudsz pakolni, mindenki egyből megtalálja a saját pakkját, nem kell hosszas keresgéléssel tölteni az értékes időt.
  • A zacskó- és csomagtartó kampók is mindig jól jönnek, így ha több üzletet is megjársz, mindegyik szerzeménynek meglesz az optimális helye.

 

Fő a biztonság!

 

Talán nem is kérdéses, de ahhoz, hogy nyugalomban és biztonságban tudj vezetni, elengedhetetlen, hogy minden zavartalanul a helyén maradjon. Egy-egy rád boruló táska, lábad alá guruló kulacs vagy ütemesen neked ütődő kézitáska roppant veszélyes lehet, hiszen akár több másodpercre is képes elterelni a figyelmedet az útról és a vezetésről.

 

Természetesen ezeket a fent javasolt lépéseket nem csupán ősszel vagy gyermekes családok esetén érdemes megtenni, hiszen a nyári kalandozások akár még gyerek nélkül is hasonló igényeket támasztanak, és akkor még a karácsonyi nagybevásárlásokat vagy a téli síszezont nem is említettük. Éppen ezért érdemes mihamarabb szétnézni a Royal Tuning kínálatában, hogy biztosan a lehető legkomfortosabban tudjunk utazni!

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!