Egyre többen ismerik fel a tényt, hogy egy felújított laptop sok tekintetben kedvezőbb választás a vadonatúj modellekhez képest. Ezzel együtt nagyon nem mindegy, hogy mennyire sikerül tudatosan dönteni a vásárlásról.

 

Pontosan ehhez a tudatossághoz igyekszünk adni néhány kézzelfogható támpontot máris a bejegyzésben. Részletesen végigmegyünk tehát a leginkább meghatározó faktorokon, hogy ezzel is segítsünk a döntésben.

 

Milyen előnyei lehetnek egy felújított laptop megvásárlásának?

 

 hirdetes_300x300  

Természetesen az előnyök között előre kívánkozik annak a ténye, hogy ebben a formában jóval kedvezőbb áron lehet hozzájutni ugyanahhoz a teljesítményhez és megbízhatósági szinthez, mint amit vadonatúj gépek esetében is kapnánk.

 

Többek között a hasznaltlaptop.eu használt laptop választéka is bővelkedik olyan modellekben, amelyek külső-belső felújítás után várnak gazdára. Olyan, mintha az ember egy néhány éves autót vásárolna, ami ár/érték arányban sokkal jobb vétel, mint egy vadonatúj modell. 

 

Pláne, hogy a korrekt és profi szolgáltatók tényleg alaposan ellenőrzik a készülékeket a tovább értékesítést megelőzően. A szoftveres, illetve hardveres karbantartásnak pedig felhasználóként mi lehetünk a nyertesei.

 

Mit érdemes átgondolni felújított laptop vásárlásakor?

 

Elsőként a minőségre vonatkozó specifikus értékeket. Számít a processzor teljesítménye, a memória nagysága, a tárolókapacitás mértéke, emellett pedig a videókártya paramétereit sem szabad figyelmen kívül hagyni.

 

Szintén megkerülhetetlen faktor a gyártó kiléte, illetve az adott széria neve. Felújított laptopoknál hogy egy példát mondjunk, a Dell Latitude E5250 kiemelt népszerűségnek örvend a felhasználók körében.

 

Mindezek mellett meg kell nézni, hogy korrekt, megbízható forrásból történjen a beszerzés. A profi kereskedő cégeknél transzparensen utána lehet olvasni a vásárlói visszajelzéseknek. Plusz további biztosíték, hogy a vásárlás mellé garancia is járhat.

 

Egy konkrét laptoptípus, ami tökéletesen kiszolgálhatja az igényeket

 

A fentebb már említett Dell Latitude E5250 nem véletlenül a felhasználók egyik nagy kedvence. Eleve beszédes, hogy Intel Core i5 processzorral és 8GB RAM-mal van ellátva, így kimondottan gyors és hatékony.

 

A beépített 128GB SSD meghajtóval az adatátvitel gyorsaságára sem lehet panasz, ráadásul az alumínium burkolat és a precíz kidolgozás még esztétikailag is remekül fest. Letisztult design és a minőségi anyagok jellemzik a gépet, ami jól mutat a tulajdonosa kezében tárgyalásokon, konferenciákon is.

 

Ráadásul a 13,3 hüvelykes HD kijelző tökéletesen kompakt ahhoz, hogy könnyű legyen vele dolgozni, de a táskában is kényelmesen elférjen. Az igazi hozzáadott érték pedig a roppant kedvező ár-érték arány, amely összességében rendkívül kedvező vétellé teszi ezt a készüléket. 

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!