A többségünk általában, amikor karórát keres, akár magának, akár ajándékba, akkor egy olyan modellre vágyik, amely ötvözi a rugalmasságot és a kényelmes viseletet egy divatos kiegészítővel. Abban az esetben pedig, ha ebből az időmérőből még többféle stílus is elérhető, az egyszerű megjelenésű minimalista dizájntól kezdve a sportos órákon át a színes vagy akár romantikus modellekig, akkor megütöttük vele a főnyereményt.

 

Talán ezért is örvendenek ekkora népszerűségnek a Buywatch.hu-nál is kapható Ice Watch karórák. A többi márkával ellentétben a cég nem fél extra lépéseket megtenni az innováció terén. Így született meg az Ice-Smart One okosóra is, amely magában foglalja mindazt, amit egy hagyományos órától elvársz, de a legmodernebb technológiai funkciókkal ugyanúgy el van látva. Van rajta például lépésszámláló, amely segít nyomon követni a napi mozgásodat. Ami pedig az integrált pulzusmérő és alvásfigyelő funkciót illeti, a segítségükkel mindig szemmel tarthatod az egészségügyi állapotodat.

 

De nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy ez az óra képes Bluetooth kapcsolatot teremteni az okostelefonoddal, így könnyedén fogadhatod és kezelheted az értesítéseket, a naptári eseményeket és a bejövő hívásokat, illetve az üzeneteket. Minden fontos információ tehát az órádon lesz, így nem kell állandóan a telefon után nyúlkálni, ami különösen hasznos, ha mondjuk éppen tele van a kezed, vagy egy zsúfolt tömegközlekedési eszközön utazol.

 

 hirdetes_300x300  

Strapabíróbb felépítés

 

A fentebb említett dolgokon túl az is ennek a karórának a pozitívumai közé tartozik még, hogy üveglapja ellenáll a repedéseknek. Emellett porálló, és IP68 vízállósággal rendelkezik, ami lehetővé teszi az eszköz használatát 1-3 m mélységű vízben 30 percig. Ez pedig azt jelenti, hogy bátran viselheted zuhanyzás közben vagy akár a medencében is. 

 

Azt viszont még mindenképpen szeretnénk hozzátenni, hogy nemcsak az óra váza lett sokkal strapabíróbb, de az aksija is tovább kihúzza egy töltéssel, ami különösen hasznos, ha nem vagy mindig konnektor közelében.

 

Cserélhető szíjak

 

Az előnyei közül nem hagyhatjuk ki azt a tényezőt sem, hogy többféle szíj közül is lehet választani, ami lehetőséget ad arra, hogy a különböző alkalmakra viselt öltözékedhez mindig hozzá tudd igazítani az Ice-Smart One okosórádat.

 

Egy szó, mint száz, ez az okosóra ár-érték arányban egy igazán kiemelkedő vétel

 

Dicséretére váljon ennek az okosórának, hogy ebben az árkategóriában nehéz még egy olyan modellt találni a piacon, amely hasonló jellemzőkkel és funkciókkal bír. Tehát akár saját magadnak szánod, akár egy szerettedet ajándékozod meg vele, mindenképpen ajánljuk.

 

Pozitív tulajdonságain túl az edzésprogramok beállítása igényel némi gyakorlást, de viszonylag gyorsan megtanulható.

 

(x) 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!