Az eljegyzési gyűrű kiválasztása egy rendkívül izgalmas feladat. Ha már egészen biztosan tudod, hogy Ő az, akit az élet neked rendelt, biztosan azon töprengsz: milyen gyűrűvel kérd meg a kezét? Számos szempont van, ami alapján dönthetsz. Mutatunk egy kevésbé ismert, mégis ötletes megoldást!

 

Ha életed szerelméről van szó, csak a tökéletes tűnik “elég jónak”

 

A maximalizmus, amellyel általában a leendő vőlegények állnak az eljegyzési gyűrű felkutatásához, teljesen érthető. Kedvesednek mindenből a legjobbat szeretnéd, főleg közös életetek egyik nagy pillanatában. Ám a gyűrűkeresésben ott rejlik a bizonytalanság is: mi van, ha rosszul választok? A karikagyuru.hu eljegyzési gyűrű választékában csodaszép darabok közül válogathatsz – melyet szükség esetén bármire kicserélhettek. 

 

 hirdetes_810x300  

Miből készüljön az eljegyzési gyűrű?

 

Számos nemesfém létezik, amelyet felhasználnak a gyűrűk elkészítésére – azonban nem mindegyik elég strapabíró a hosszú időn át tartó viseletre. Alább összegyűjtöttük a legnépszerűbb anyagoknak melyek az előnyei és a hátrányai!

 

  1. Sárgaarany: a hagyományos értékek, a jólét és a gazdagság jelképe. Eljegyzési gyűrűként nagyon elegáns.
  2. Fehérarany: a fiatalabb, lendületes párok gyakran választják ezt az aranytípust. Ugyanolyan jó minőségű és tartós, mint a sárgaarany, de modernebb hatást kelt.
  3. Vörösarany: egy romantikus és kreatív választás. A lélekben mindig fiatal, álmodozó hölgyeknek a legideálisabb.
  4. Ezüst: azok, akik kerülnének minden feltűnést, és a visszafogott elegancia hívei, szeretik ezt az anyagot. Eljegyzési gyűrűként hordva azonban hamar tönkremehet, a napi szintű használattól.
  5. Platina: egy, még az aranynál is ritkább nemesfémről beszélünk. Ennélfogva értékesebbről is – viszont az árában is számolnunk kell a luxusszínvonallal.

 

Egy ritkán felmerülő szempont: a bőrtónus

 

Ha belegondolunk, egészen logikus: teljesen más emeli ki egy világos, szinte hófehér bőr, mint egy normál vagy sötétebb árnyalatú, napsütötte bőr szépségét. A hideg és meleg bőrtónusokról azonban viszonylag kevés szó esik. Melyik anyag mely bőrtónusnak áll tehát a legjobban?

 

  • Meleg bőrtónus: sárgásabb, arany vagy barack színű bőrfelület a jellemző rá. Ez egy kreolosabb bőrárnyalat, olívaszín vagy zöldes érhálózattal – melyet a legszebben egy fehérarany eljegyzési gyűrűvel emelhetünk ki.
  • Hideg bőrtónus: hamvas bőr, gyakran lilás-kékes erek jellemzőek a típus képviselőire. Rájuk mondják gyakran, hogy olyanok, akár “Hófehérke” – így a bőrükkel elegáns kontrasztot alkot egy sárgaarany gyűrű.
  • Semleges: az ilyen összhatású bőrre mondják általában, hogy normál vagy közepes bőrtónus. Ugyanis nem lehet eldönteni, hogy a hideg vagy a meleg árnyalathoz tartozik-e inkább. A rozéarany tökéletesen mutat a semleges típusú bőrön.

 

Nehéz a döntés? A karikagyuru.hu csapata segíthet kitalálni, mi illene a leginkább Kedvesedhez. A kiválasztott gyűrűre pedig ingyenes felújítást, tisztítást és polírozást is kínálnak.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!