Sokaknak fáj, hogy nem fér be egy kád a fürdőszobájukba, ahol pedig kényelmesen lehetne pihenni, relaxálni. Ám nincs minden veszve, ugyanis zuhanyozás közben is teremthetünk wellnesshangulatot a fürdőben!

 

Ehhez nem kell más, mint beszerezni egy masszázs funkcióval is ellátott zuhanyszettet – például a Homelux webáruház hidromasszázs zuhanypanel kínálatából! Nézzük, mire képesek ezek a termékek!

 

Miért érdemes hidromasszázs zuhanypanelt választani?

 

 hirdetes_810x300  

A fürdőszoba manapság már nemcsak egy helyiség, ahová reggelente fogat mosni, este pedig fürdeni járunk: sokkal több ennél! Vannak, akik szeretnek itt időzni egy hosszú, fárasztó nap után, és csendben relaxálni, feltöltődni.

 

Persze ehhez a legjobb, ha van otthon egy kényelmes kád is, amelyben kinyújtózhatunk. Az igazán exkluzív modellek rendelkeznek hidromasszázs funkcióval is, nem egy LED-világítással is fel van szerelve, sőt gyakran az FM rádió is tartozék.

 

Ám ha nincs ekkora hely a fürdőben, akkor választhatunk hidromasszázs zuhanykabint is, de ha ezt sem engedhetjük meg magunknak, akkor sincs semmi veszve, hiszen beépíthetünk egy hidromasszázs zuhanypanelt is egyszerűen a tálca fölé.

 

Ezek is szuperül funkcionálnak: képesek megnyugtatni, feltölteni, kicsit felfrissíteni a fáradt testet. Nézzük, melyek a legkelendőbb modellek ezek közül a Homeluxnál!

 

Merino hidromasszázs zuhanypanel

 

Kiváló ár-érték arányú termék a Merino hidromasszázs zuhanypanel, amely szálcsiszolt rozsdamentes acélból készült, így nemcsak tartós, hanem elegáns is. A hosszú élettartamot biztosítja a sárgaréz csaptelep és a cink fogantyú is.

 

A zuhanypanel felső részén egy széles, 45 cm-es esőztető található, amely olyan érzést kelt, mintha frissítő esőcseppek hullanának ránk. A másik fő funkció a vízesés, amely során a víz úgy folyik a hátunkra, hogy közben masszázsszerű hatást kelt. Így igazán könnyű feloldani az izmok feszültségét!

 

Van még kézizuhany is a szettben, amely praktikus lehet hajmosáskor, tisztálkodáskor. Összességében egy igen kedvelt termékről van szó, amely színe és formája alapján is jól illeszkedik bármely helyiségbe.

 

Alegro Black hidromasszázs zuhanypanel

 

Ha egy kicsit exkluzívabb modellt keresünk, akkor jó választás lehet a fekete színű Alegro Black hidromasszázs zuhanypanel. Ennek anyaga rozsdamentes acél, így nagyon tartós, nem korrodálódik.

 

Szintén fel van szerelve nagy méretű esőztetővel és vízesés funkcióval: ezek lenyűgöző hatást keltenek tusolás közben, a luxus érzetét keltik. Található még a panelen 4 integrált masszázsfúvóka is, amelyek további relaxációs élményt nyújtanak. Itt sem maradhatott el a kézi zuhany.

 

A kerámiabetétes csaptelep segítségével beállítható a víz hőmérséklete és áramlásának gyorsasága. A 4 funkciós krómozott váltószeleppel lehet váltani a különböző vízbeállítások között.

 

Amennyiben további modellekre is kíváncsi vagy, nézd meg a fent említett webáruház kínálatát, ahol kedvező áron lehet beszerezni jó minőségű, főként hazai gyártású termékeket!

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!