Tökéletes ajándékot venni a párodnak karácsonyra szinte majdnem annyira nehéz, mint az édesanyádnak. Ha megkérdezed valamelyik barátnőjét, hogy minek örülne a legjobban, akkor szinte biztos, hogy bociszemekkel mered majd rád, vagy rosszabb esetben közvetlenül megkérdezi tőle a dolgot.

 

Sajnos az anyósjelölthöz sem tudsz fordulni, mivel valószínűleg már nem folyik bele a lánya mindennapjaiba. Érdemi támpontot talán egyedül a testvére tud adni, feltéve persze, hogy van neki, és jó viszonyt is ápolsz vele.

 

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy neked kell egyedül megoldani az ajándékozási projektet. De semmi vész, mivel mi itt vagyunk, hogy megkönnyítsük a dolgodat.

 

 hirdetes_810x300  

A gyémánt a lány legjobb barátja

 

Kevés olyan nő akad a világon, akit ne kápráztatna el egy csillogó gyémánt, függetlenül attól, hogy hány karátos, és milyen ékszerbe van foglalva. Ezért is lehet érdemes körbenézned például a Chimera Ékszer drágaköves gyűrűi között, amelyek mindegyikével tökéletesen kifejezheted az iránta érzett szeretetedet.

 

De ha úgy gondolod, hogy a gyűrű még túl korai, mivel a párod egyből az eljegyzésre asszociálna belőle, akkor jobb, ha másféle ékszert választasz. Mondjuk egy nyakláncot, ami szintén egy nagyon szép szimbólum a szeretet kifejezésére. Bármilyen hosszúságú nyakláncra is esik ugyanis a választásod, mindenképpen közel kerül majd a szívéhez.

 

Válassz egy időtálló darabot, ami személyes érzéseket fejez ki! Arra azonban mindenképpen ügyelj, hogy illeszkedjen a kedvesed stílusához! Ha például a minimalizmus híve, akkor a fentebb is említett webáruházban kapható fehérarany nyaklánc gyémánttal tökéletes lehet a számára. Ha viszont szereti a feltűnőbb darabokat, akkor az arany nyaklánc gyémánttal és smaragddal sokkal inkább elnyeri majd a tetszését.

 

Ám ha igazán biztosra akarsz menni az ajándékkal kapcsolatban, akkor válassz egy pár szép fülbevalót! Ez az ékszer ugyanis több okból is nyerő választás: egyrészt azért, mert nem kell figyelned a méretre, másrészt pedig nem közvetít olyan érzelmeket, amit könnyű félreérteni – sem a párod, sem a környezete számára.

 

Ha folyton csinosítja a lakást

 

Ha a párod imádja rendben tartani a lakást, és mindent rendszerezni, akkor néhány tároló eszköz is nagyszerű ajándék lehet a számára, amelyek segítségével szép és egységes megjelenést tud teremteni. A leghálásabb talán egy kozmetikai tárolóért vagy – ha szeret főzni – egy konyhai tárolóért lesz.

 

Ha ráfér a pihenés

 

A nők többsége hajlamos arra, hogy mindenki más szükségleteit a saját maguké elé sorolják, és így sokszor hajlamosak a kimerültség határáig hajszolni magukat. Ha ez a te párodra is igaz, akkor érdemes lehet meglepned egy masszázsbérlettel, vagy – ha szeretnéd igazán lenyűgözni – egy romantikus hétvégével. Biztosan felvillanyozza majd a gondolat, hogy elbújhat veled a világ elől mondjuk egy kis kunyhóban az erdőben.

 

Reméljük, hogy a fentebb leírtakkal sikerült némi inspirációt nyújtanunk, és már pontosan körvonalazódott is benned, hogy mivel leped majd meg a kedvesed.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!